«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

H Δραγώνα απειλεί την ηρωική Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου: Βγάλτε την έξω από το ΥΠΕΠΘ τώρα!

 Η δεδηλωμένη νεο-οθωμανή, κ. Δραγώνα, η οποία στερήται βασικού τίτλου σπουδών για την θέση που κατέχει, επειδή ενοχλήθηκαν οι πράκτορες του νοε-οθωμανισμού- ατατουρκισμού από την ηρωϊκή δασκάλα,  με αυθεντικό κεφαλαίο "Δ",  Χαρά Νικοπούλου, αποφασίζει όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα την οθωμανική εξόντωσής της ηρωϊκής δασκάλας.



Ότι και να κάνει όμως δεν θα μπορέσει να ξεριζώσει ποτέ μέσα από τις καρδιές των Ελλήνων τον ηρωισμό της Χαράς, και του παραδείγματος προς μίμηση της αγάπης της σε μαθητές, αλλά και από την άλλη μεριά της πλάστιγγας την δική της "εφιαλτικής" παρουσία στους ελληνόπαιδες, και τις ολοκαυτωματικές προσπάθειας εξοντώσεώς τους.


Αντί ευχολογίων όμως ας κάνουμε και εμείς πράξη.

Συλλογή υπογραφών: Να αποσυρθεί η κ. Θ. Δραγώνα από την γ.γ. του υπ. Παιδείας (http://www.ardin.gr/node/2707)

κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία για να την μεγεθύνετε
dhmopshfisma.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. η δραγωνα ειναι γνωστη για τις ανθελληνικες θεσεις της.νεοταξικο δημιουργημα,απεργαζεται μεθοδευμενα την καταρρευση του εθνους εξυπνα και στοχευμενα."καιει"οπως οι οθωμανοι τα σχολεια,εργαζομενη σε θεση κλειδι στο υπουργειο "εθνικης παιδειας και θρησκευματων",καταστρεφει ολα οσα γενεες δασκαλων ιδρωσαν για να διδαξουν.χαριζει στον ερντογαν,με αποφαση της,την εκμαθηση της τουρκικης στα μειονοτικα νηπειαγωγεια την ιδια στιγμη που η μερκελ ειπε "ναιν"σε δημιουργια τουρκικων σχολειων στη γερμανια.νοιωθω πικρα και προδοσια που απο τους φορους μου πληρωνεται αδρα μια τοσο ανθελληνικα ταγμενη δημοσια υπαλληλος.ως ποτε θα ανεχομαστε τετοια υποκειμενα να οριζουν τις τυχες των παιδιων μας αλλα και της ιστοριας μας?τελικως η ΔΑΣΚΑΛΑ και παλι θα ειναι το εξιλαστηριο θυμα του επερχομενου νεο-οθωμανισμου,με ολους εμας απλως παρατηρητες,αφου το κοστος των θερμιδων για μια κραυγη και παλι θα ειναι μεγαλυτερο απο τη βουβη θεαση του απαγχονισμου της ΔΑΣΚΑΛΑΣ.αραγε αν ο πατερας της ΔΑΣΚΑΛΑΣ δεν ηταν ο τεως προεδρος του αρειου παγου η αν ολα αυτα λαμβαναν χωρα στη γειτονικη τουρκια με ρολους αντεστραμμενους σε ποιο χαντακι θα σαπιζε το κουφαρι της δραγωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλω πολυ το ιστολογιο'μη κοψετε και μην αλλοιωσετε το περιεχομενο της επιστολης μου.αν πρεπει να λογοκριθει και να παραποιηθει η αλλοιωθει προτιμω να μη δημοσιευθει.ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφ' όσον το σχόλιο σου είναι κόσμιο, δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην δημοσιευτεί.
    Όσον αφορά το ενδεχόμενο επεξεργασίας σχολίου ιδικά επωνύμου, (όχι ανωνύμου), απ΄όσο ξέρω μέχρι σήμερα, τεχνικά δεν γίνεται.
    Δηλαδή ή το δημοσιεύεις ώς έχει, ή το διαγράφεις.
    Το δικό σου είναι επώνυμο, και όπως βλέπεις δημοσιεύτηκε.
    Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο, με τις λέξεις «το περιεχομενο της επιστολης μου.», μπορείς πάντα να γράφεις σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα σας,εστω και τοσο ετεροχρονισμενα σας ευχαριστω πολυ για την πληρη και αναλλοιωτη αναρτηση της επιστολης μου,δυστυχως οπως διαπιστωνω το προβλημα της δραγωνα παραμενει και διογκωνεται συνεχως,γεγονος που με κανει να αναρωτιεμαι,αν ο ελληνας ειναι κλινικα νεκρος η οι φυσικοι αποδομητες(σκουληκια)εχουν νεκρωσει την ελαστομερη συνειδηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή