«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Και η… παρέλαση του μέλλοντος ! Η παρέλαση του Χρυσοχοΐδη-Βενιζέλου

ΟΚ, μάγκες, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Τη μόνη παρέλαση που γουστάρετε είναι αυτή των γκέι. Γουστάρετε κουνιστά αγόρια, ξυρισμένα, με λαδάκι στο σώμα να «παρελαύνουν» χαρούμενα, φορώντας βρακιά-κωλοχωρίστρες, μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη!


Αυτό είναι το… πολιτικά ορθό στα άρρωστα μυαλά σας. Και την πατρίδα ποιος θα την υπερασπιστεί; Κανείς! Ακριβώς αυτό θέλετε αριστεροκουλτουριάρηδες του κ…, να μην υπάρχει καν πατρίδα.
Να γίνουμε μια επαρχία της Ευρώπης, δίχως εθνική συνείδηση, δίχως θρησκεία, δίχως σύνορα, δίχως τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα. Να μετατραπούμε σε ένα γκέι – έθνος, όπου ο κάθε… διαφορετικός θα μπορεί να «παρελαύνει» ανενόχλητος.

Να είστε, όμως, σίγουροι ότι τα σχέδια σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Όχι όσο υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ σαν τους ΟΥΚάδες που υπερασπίζονται τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους. Γκέγκε; 
elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου