«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

"Οι Εβραίοι ελέγχουν πλήρως το Χόλιγουντ" λέει ένας Εβραίος!


Μία δημοσκόπηση λέει ότι όλο και περισσότεροι Αμερικάνοι δεν συμφωνούν πλέον με την πλατιά διαδεδομένη άποψη ότι «οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλυγουντ».
Αλλά ένας Εβραίος συμφωνεί!
Είναι ο Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος της εφημερίδας ‘The Los Angeles Times’ και τακτικός συνεργάτης του περιοδικού ‘TIMEJoel Stein, (φωτο κάτω) που έγραψε το παρακάτω άρθρο «Πόσο Εβραϊκό είναι το Χόλιγουντ;» (How Jewish is Hollywood?) στην εφημερίδα ‘The Los Angeles Times’.
Το άρθρο, κατά τη γνώμη μου, είναι σίγουρα σαρκαστικό ή και αυτοσαρκαστικό, αλλά φυσικά αποτυπώνει την αλήθεια.
Ακολουθεί το άρθρο του By Joel Stein
Ποτέ δεν ήμουν τόσο αναστατωμένος από μια δημοσκόπηση στη ζωή μου. Μόνο το 22% των Αμερικανών πιστεύουν σήμερα ότι «η ‘βιομηχανία του θεάματος’ (τηλεόραση και κινηματογράφος) είναι στα χέρια των Εβραίων», πολύ πιο κάτω από το σχεδόν 50% ποσοστό του 1964.
Η Anti-Defamation League (ADL), (πρόκειται για τη γνωστή δραστήρια εβραϊκή οργάνωση που έχει ως σκοπό την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού». Η Οργάνωση, με έδρα τις ΗΠΑ, έχει πολλές φορές κατηγορήσει διάφορα ΜΜΕ στην Ελλάδα - ειδικά την ''Ελευθεροτυπία'' και τους γνωστούς γελοιογράφους ΚΥΡ και Στάθη - αλλά και Έλληνες πολιτικούς για «αντισημιτισμό») η οποία δημοσίευσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης τον περασμένο μήνα, βλέπει σε αυτούς τους αριθμούς μια νίκη κατά ενός στερεότυπου. Στην πραγματικότητα, αυτό δείχνει πόσο ηλίθιοι έχουν γίνει οι Αμερικάνοι. Οι Εβραίοι ελέγχουν πλήρως
το Χόλιγουντ.
Πόσο βαθιά εβραϊκό είναι το Hollywood; Όταν οι μεγάλοι των στούντιο έβγαλαν μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα Los Angeles Times πριν από λίγες εβδομάδες απαιτώντας το Screen Actors Guild (SAG), να διευθετήσει τη σύμβασή τους, η ανοιχτή επιστολή υπεγράφη από: τον Πρόεδρο της ‘News Corp.’ Peter Chernin (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Paramount PicturesBrad Grey (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘Walt Disney Co.’ Robert Iger (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Sony PicturesMichael Lynton (έκπληξη!, Ολλανδό-εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Warner Bros.’ Barry Meyer (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘CBS Corp.’ Leslie Moonves (τόσο Εβραίος που ο μεγάλος θείος του ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ), τον πρόεδρο της ‘MGMHarry Sloan (εβραϊκής καταγωγής) και τον ανώτατο διευθυντή της ‘NBC UniversalJeff Zucker (mega- Εβραίος). Εάν ένα από τα αδέρφια Weinstein είχε υπογράψει, αυτή η ομάδα δεν θα είχε μόνο την εξουσία να κλείσει το σύνολο της παραγωγής ταινιών, αλλά και να σχηματίσουν μια ‘minyan(ομάδα προσευχής Ιουδαίων που απαρτίζεται από δέκα ή περισσότερα ενήλικα άτομα) με τόσο νερό Fiji (εμφιαλωμένο νερό) στα χέρια τους ώστε να γεμίσουν ένα ‘mikvah’. ("τελετουργικό λουτρό" καθαρισμού της Ιουδαϊκής θρησκείας).
Ο άνθρωπος στον οποίον ‘τα έψελναν’ στην εν λόγω διαφήμιση ήταν ο πρόεδρος της SAG, Alan Rosenberg (για σκεφτείτε τι είναι..) (φωτο). Η καυστική αντίκρουση της διαφήμισης γράφτηκε από τον υπερ-πράκτορα της ψυχαγωγίας, Ari Emanuel, (Εβραίος με Ισραηλίτες γονείς) για το ‘Huffington Post’, το οποίο ανήκει στην Arianna Huffington (δεν είναι Εβραία - είναι Ελληνοαμερικάνα- και δεν δούλεψε ποτέ στο Χόλιγουντ.)
Οι Εβραίοι έχουν τόσο πολύ κυριαρχήσει, ώστε έπρεπε ψάξω εξονυχιστικά για να ανακαλύψω τελικά, έξι ‘εθνικούς’ σε υψηλές θέσεις σε επιχειρήσεις ψυχαγωγίας. Όταν τους ζήτησα να μιλήσουν για την απίστευτη εξέλιξη τους, (δηλαδή πως και τα κατάφεραν!) πέντε από αυτούς αρνήθηκαν να μου μιλήσουν, προφανώς από το φόβο μήπως προσβάλλουν τους Εβραίους. Ο έκτος, ο πρόεδρος της AMC, Charlie Collier, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν Εβραίος!.
Ως υπερήφανος Εβραίος, θέλω η Αμερική να ξέρει για τα επιτεύγματά μας. Ναι, έχουμε τον έλεγχο του Hollywood. Χωρίς εμάς, θα αναγκαζόσουν να επιλέγεις μεταξύ του "The 700 Club" και του "Davey and Goliath" στην τηλεόραση όλη ημέρα (Και τα δύο αυτά προγράμματα είναι χριστιανικά. Το πρώτο είναι talk show και το δεύτερο είναι χριστιανική παιδική σειρά. Είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των ευαγγελικών).
Έτσι το πήρα προσωπικά να ξανά-πείσω την Αμερική ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Hollywood, εγκαινιάζοντας μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων, γιατί αυτό είναι που κάνουμε καλύτερα. Έχω σκεφτεί πολλά σλόγκαν, μεταξύ των οποίων: "Hollywood: Περισσότεροι Εβραίοι από ποτέ!" ή "Hollywood: Από τους ανθρώπους που σας έφεραν την Βίβλο!" ή ακόμα "Hollywood: Εάν σας αρέσει η τηλεόραση και οι ταινίες, τότε μάλλον σας αρέσουν και οι Εβραίοι οπωσδήποτε!"
Κάλεσα τον πρόεδρο της ADL, Foxman Abe, (φωτο), ο οποίος ήταν στο Σαντιάγκο της Χιλής, ο οποίος, όπως, δυστυχώς για μένα, μου είπε, ότι δεν κυνηγούσε Ναζί... Απέρριψε όλη την πρότασή μου, λέγοντας ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Hollywood είναι ακόμη πολύ υψηλό.
Η δημοσκόπηση του ADL, τόνισε, έδειξε ότι το 59% των Αμερικανών πιστεύουν τα μεγάλα ονόματα του Hollywood "δεν συμμερίζονται τις θρησκευτικές και ηθικές αξίες που έχουν οι περισσότεροι Αμερικανοί," και το 43% πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος διεξάγει μια οργανωμένη εκστρατεία για να "αποδυναμώσει την επιρροή που έχουν οι θρησκευτικές αξίες σε αυτή τη χώρα. "
Αυτό είναι απειλητικό είπε ο Foxman. "Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν ότι οι Εβραίοι μαζεύονται Παρασκευή πρωί στο ‘Canter's Deli(γνωστό εβραϊκό εστιατόριο στο Λος Άντζελες) για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για τους Εβραίους". Το επιχείρημα του Foxman με έκανε να ξανασκεφτώ: Θα πρέπει να τρώω στο Canter’s πιο συχνά.
«Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη φράση, ‘‘Οι Εβραίοι ελέγχουν το Hollywood’’. Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί Εβραίοι στο Χόλυγουντ», είπε. Αντί του της λέξης "ελέγχουν", ο Foxman θα προτιμούσε οι άνθρωποι να λένε ότι πολλά στελέχη της βιομηχανίας "τυχαίνει να είναι Εβραίοι," όπως και το "όλα τα οκτώ μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο διοικούνται από άνδρες που τυχαίνει να είναι Εβραίοι."
Αλλά ο Foxman είπε ότι είναι υπερήφανος για τα επιτεύγματα των Αμερικανοεβραίων. "Νομίζω ότι οι Εβραίοι εκπροσωπούνται δυσανάλογα στον δημιουργικό τομέα. Είναι δυσανάλογη η παρουσία τους ως δικηγόροι και πιθανότατα και ως γιατροί" είπε. Υποστηρίζει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι Εβραίοι φτιάχνουν φιλο-εβραϊκές ταινίες περισσότερο από ό, τι φιλο-εβραϊκές χειρουργικές επεμβάσεις. Αν και άλλες χώρες, έχω παρατηρήσει, δεν κάνουν τόσο μεγάλες περιτομές!
Κατανοώ τις ανησυχίες του Foxman. Και ίσως η δική μου ζωή, που εξαντλείται μέσα σε ένα Νιου Τζέρσεϊ-Νέα Υόρκη / Bay Area-LA φιλο-αντισημιτικό κουκούλι με έχει καταντήσει αφελή. Αλλά δεν με νοιάζει αν οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι ελέγχουμε τα ειδησεογραφικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Hollywood, την Wall Street ή την κυβέρνηση. Απλώς με νοιάζει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να τα ελέγχουμε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.latimes.com/
Παρακάτω ο Marlon Brando δηλώνει στην εκπομπή Larry King, στις 5 Απριλίου 1996, ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου