«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Πανελλήνια Σοσιαλιστική βαρβαρότητα

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_7878.html


«Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής»
ή αλλιώς   η χυδαιότητα  του κυβερνητικού κυνισμού
 Μόνο μια κατοχική κυβέρνηση σαν εκείνη του Τσολάκογλου  θα τολμούσε να  μιλήσει για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και να προτείνει  μια τέτοια απάνθρωπη  φορολογική μεταρρύθμιση.
Είναι σαν να σου κόβουν το κεφάλι και να ζητάνε απο τους συγγενείς σου να πληρώσουν τον δήμιο, την καθαρίστρια της γκιλοτίνας και το νεκροθάφτη.
 
 Είναι μακρύς ο κατάλογος  των σημείων που διαφοροποιούν  το κόμμα της σημερινής κυβέρνησης απο τον τίτλο του.Τα λόγια και οι πράξεις πάντοτε απείχαν μεταξύ τους στο χώρο της πολιτικής,εξ΄ άλλου  χρόνια πριν ο Ρουσώ έλεγε ότι  "πολιτική είναι η τέχνη  του  να λές ψέμματα".
Αυτό όμως που βιώνουμε σήμερα είναι  η αποθέωση του πολιτικού θράσους και της κομματικής βλακείας.
 ¨Όταν ένας κυβερνήτης φτάνει στο σημείο να φορολογεί  βάναυσα την αποζημίωση  κάποιου που απολύθηκε,ή για να ακριβολογούμε εκείνου που είχε την "τύχη" να απολυθεί και να εισπράξει έστω μια αποζημίωση, τότε  τρία πράγματα  μπορεί να συμβαίνουν:
 ή είναι εντελώς ανόητος και δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει
ή  θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά,
ή έχει  αποφασίσει να κυβερνήσει με νεοταξική χορηγία  σαν απόλυτος δικτάτορας.

Δεν υπάρχει ούτε ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που να διαβάζει  αυτές τις φασιστικές και λαοκτόνες φορολογικές  "ρυθμίσεις"  και να μην βγαίνει απο τα ρούχα του νοιώθοντας ταυτοχρόνως  ντροπή για τις επιλογές που έκανε μέχρι σήμερα.  Οι μόνοι  ΠΑΣΟΚτζήδες  που ψελίζουν  ακόμα  τις  κυβερνητικές κοινοτυπίες-δικαιολογίες ,είναι  εκείνοι που είτε  έχουν τακτοποιήσει τον πισινό τους σε κάποια καρέκλα, είτε προσδοκούν να τον  τακτοποιήσουν στο μέλλον.

Μόνο μια κατοχική κυβέρνηση σαν εκείνη του Τσολάκογλου  θα τολμούσε να  μιλήσει για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και να προτείνει  μια τέτοια απάνθρωπη  φορολογική μεταρρύθμιση.Είναι σαν να σου κόβουν το κεφάλι και να ζητάνε απο τους συγγενείς σου να πληρώσουν τον δήμιο, την καθαρίστρια της γκιλοτίνας και το νεκροθάφτη.
Αν το Βατοπέδι χρησιμοποιήθηκε (με το αζημίωτο) προκειμένου να γίνουν  "νομίμως και ηθικώς" κάμποσοι  νεοδημοκράτες  εκατομμυριούχοι,τότε πέστε μας πόσοι απο εσάς και τους φίλους σας τραπεζίτες και πετρελαιάδες έγιναν δισεκατομμυριούχοι ποντάροντας στην σκοπούμενη πτώχευση της Ελλάδας.Και για να γίνουμε πιο σαφείς  δεν μιλάμε γενικά και αόριστα  δαιμονοποιώντας  τις "πατριωτικές" προσπάθειες του Έλληνα πρωθυπουργού να σώσει τη χώρα απο την καταστροφή.Μιλάμε για την συμμετοχή του και την συνενοχή του σε αυτό που ο ίδιος κατηγορεί μέρα νύχτα  με δραματικούς τόνους.
Ο Καραμανλής  με το που "έσκασε" η πρώτη χρηματοπιστωτική κρίση στην Αμερική, βιάστηκε να αρπάξει απο το πορτοφόλι του έλληνα 28 δις  για να τα δώσει στους τραπεζίτες, δήθεν για να σώσει και αυτός την Ελλάδα απο μια ενδεχόμενη καταστροφή που θα προκαλούσε ένα ντόπιο τραπεζικό κραχ (να  σημειώσουμε  ότι οι ελληνικές τράπεζες όχι μόνοζημία  δεν είχαν μέχρι σήμερα, αλλά  κόντρα στην διεθνή τραπεζική πραγματικότητα παρουσίασαν  γιγάντια κέρδη).Κάποια απο αυτά τα λεφτά πήγαν ζεστά στα ταμεία των  ελληνικών τραπεζών,τα υπόλοιπα δεσμεύτηκαν  και υπάρχουν μέχρι σήμερα σε ένα ειδικό λογαριασμό.
Δείτε τώρα την μεγάλη κομπίνα  και το πρόστυχο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτε μας.
Πάει π.χ μια απο τις γνωστές  τράπεζες του ένος πετρελαιά ή του άλλου  βιομήχανου  εφοπλιστή εκδότη κλπ,να δανειστεί ρευστό απο την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και αμέσως τρέχει το ελληνικό κράτος και εκταμιεύει  κάποια δις απο τον λογαριασμό που προαναφέραμε  και τα βάζει ως εγγύηση,για να πάρει ο  έλληνας τραπεζίτης-πετρελαιάς-εκδότης-
εφοπλιστής κλπ το δάνειό του με 1-1,5 % επιτόκιο.Μετά  αυτός ο "πατριώτης" τραπεζίτης που τον στηρίξαμε με το αίμα μας , χυμάει  σαν  σκυλί εναντίον της πατρίδας του και μαζί με άλλα ξένα  hedge funds   αγοράζει ελληνικά ομόλογα δίνονταςδανείζοντας έτσι τον... εγγυητή του  με   6-6,5 %  επιτόκιο ( όπως αποκαλύφθηκε ,τα περισσότερα  αιματοβαμένα ομόλογα τα έχουν αγοράσει -αναλογικά-  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ).
Είναι δηλαδή σαν να σου ζητήσω να εγγυηθείς  για μένα  σε μια τράπεζα για να πάρω δάνειο με 1% και μετά απο δύο ημέρες όταν θα βγείς εσύ για δανεικά να σε δανείσω   με επιτόκιο 6%.
Αν το το αλισβερίσι της προηγούμενης  κυβερνητικής συμμορίας με κάποιους  επίορκους μοναχούς παρήγαγε το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου  με συνέπεια να ζημιωθεί το ελληνικό κράτος μερικές  εκατοντάδες εκατομμύρια, σήμερα το χυδαίο και απροσχημάτιστο αλισβερίσι  της κυβέρνησης του κ.Παπανδρέου  με τους Έλληνες τραπεζίτες-κερδοσκόπους  σκοτώνει εν ψυχρώ τον ελληνικό λαό και υποθηκεύει  με τον σκληρότερο τρόπο το μέλλον των παιδιών ,των εγγονιών  και των δισέγγονών μας.
Και μέσα σε όλα αυτά τα δυσώδη και αισχρά, ξεχωρίζει σαν βρωμερό παλούκι αυτή η απάνθρωπη μεταχείριση  εκείνων που σύντομα θα βρεθούν στο δρόμο.Ούτε ως καπιταλιστικός "ορθολογισμός" δεν στέκει αυτή η αλητεία που την ονόμασαν  προκλητικά  «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής».Είδαν ότι   το επιτελείο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" αποφάσισε να αφήσει χωρίς αίμα τον ελληνικό λαό και βρήκαν την ευκαιρία να του πιούν και τις τελευταίες σταγόνες.
ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ  Η ΗΘΙΚΗ  ΤΩΝ  ΝΟΜΙΜΩΣ  ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ   ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ  (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΛΥΚΩΝ  ΤΗΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΜΟΡΦΗΣ  ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου