«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Μικρό το ανάστημα των εκπροσώπων της Πολιτείας για να αντικρίσουν ακόμη και τα πεζοπόρα τμήματα.

Οι κύκλοι των στρατιωτικών -εν ενεργεία και αποστράτων- είναι έντονα προβληματισμένοι για τα νέα μέτρα κατά του Στρατεύματος και κατά του υγειούς πατριωτικού φρονήματος του Ελληνικού Λαού.
Ένα από αυτά τα μέτρα είναι και η περικοπή των παρελάσεων.
Και ρωτούμε :
picture

Πώς οι πολιτικοί μας θα αντικρύσουν από τις εξέδρες τους αυτά τα παλληκάρια; 
Είναι πολύ χαμηλό το ανάστημά τους να σταθούν εκεί, όσοι  δεν γνωρίζουν  και δεν μας διδάσκουν τι θα πει θυσία για την Πατρίδα ...

Για το ζήτημα των παρελάσεων, λίγο  - λίγο, κατά την προσφιλή τακτική, εφαρμόζονται οι θέσεις των φωνών της μειοψηφίας:  Ξεκινούν με κάποια δειλά άρθρα σε συγκεκριμένες  εφημερίδες, και εφ΄ όσον διαπιστώνουν ότι το «πτώμα» του λαού μας δεν αντιδρά, υλοποιούνται σε κυβερνητική πολιτική.
Το ίδιο έγινε και σε πλείστα όσα θέματα : με το μεταναστευτικό, με το μάθημα των θρησκευτικών, με το Σκοπιανό ... κλπ

Επομένως μεγάλο είναι το έγκλημα κύριοι πολιτικοί να ρίχνετε το ηθικό του στρατού και του λαού...
            Εν όψει όλων όσων γκρεμίζονται γύρω μας χωρίς την εντολή του λαού μας :
  • Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι, Σύνδεσμοι  και φορείς αποστράτων να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας στον κ. Υπουργό για το κατάντημα που οδηγούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας. Πρέπει να αξιολογήσει η Πολιτεία ποιες δαπάνες είναι ανελαστικές για την συνοχή του Έθνους. Σίγουρα οι αμυντικές περιλαμβάνονται σ΄ αυτές.
  • Να κάνουν  διάβημα για να παρελάσει έστω η μισή μηχανοκίνητη δύναμη στις δύο μεγαλύτερες παρελάσεις της Χώρας, και ανελλειπώς τα πεζοπόρα τμήματα με λίγα αυτοκίνητα σε όλες τις τοπικές παρελάσεις.
  • Οι Έλληνες να διαμαρτυρηθούμε με ευπρέπεια αλλά και σταθερότητα σε όλους τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης που θα επισκεφθούν τις πόλεις μας, για την αποδυνάμωση των παρελάσεων και του ηθικού συνδέσμου Στρατού και Λαού.
  • Ταυτόχρονα να υψώσουμε την Ελληνική μας Σημαία παντού, με την ευκαιρία της Εθνικής μας  γιορτής.
  • Τέλος, η ανώτατη Στρατιωτική Ηγεσία μας καλείται  να σταθεί στο ανάστημά της και να δηλώσει ευθαρσώς στον κ. Υπουργό, ότι δεν θα ανεχθεί άλλη κατάπτωση του ηθικού των Ενόπλων μας Δυνάμεων, με αφορμή την οποιαδήποτε οικονομική κρίση. Μια τέτοια στάση είναι υπακοή στον Στρατιωτικό μας όρκο, στο Σύνταγμα και την Πατρίδα.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ :
  • Μπορεί να μπείτε σε δυσμένεια για την διατύπωση των αντιρρήσεών σας.
  • Μπορεί  μετά την συνταξιοδότησή σας να μην σας περιμένουν υψηλόμισθες θέσεις  ΔΕΚΟ  ή θέσεις κάθε λογής Συμβούλων.
  • Να είστε σίγουροι όμως ότι θα σας περιμένουν στο πάνθεο των Ηρώων ο Μιλτιάδης, ο Λεωνίδας, ο Μακρυγιάννης, ο Κολοκοτρώνης, ο Π. Μελάς, ο Δαβάκης, ο Σολωμού, ο Ηλιάκης, ο Καραθανάσης,  ...
  • Τότε θα καταξιωθείτε στην συνείδηση των Ελλήνων ότι ευδοκίμως τερματίσατε την υπηρεσία σας προς την Πατρίδα. Θα δώστε το θάρρος και στο Λαό να συνεχίσει την Ιστορία του Ελληνισμού.

Πηγή: e-mail από "ΕΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ – Ηλεκτρονική ενημέρωση -  Μάρτιος 2010"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου