«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

25 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ ΟΛΟΙ στην παρέλαση με την Ελληνική Σημαία. Να δείξουμε ότι οι Ελληνες είναι πάντα περήφανοι για την πατρίδα τους.

Το αναμεταδίδουμε από το ιστολόγιο koukfamily.blogspot.com

Αδέρφια μου συμπατριώτες Ελληνες.
Τις ημέρες αυτές θα βρούμε πολλές φορές και σε πολλά ιστολόγια την παρότρυνση να βρεθούμε ΟΛΟΙ στην παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος για την Εθνική μας Εορτή.

Επιθυμώ κι εγώ μέσα από το ταπεινό μας οικογενειακό αλλά και υπερήφανα Ελληνικό ιστολόγιό μας να σας προτρέψω να πάμε οσοί μπορούμε ειδικά φέτος (αλλά και κάθε χρόνο) να τιμήσουμε τους ενδόξους προγόνους μας αλλά και τα ένστολα παιδιά μας που θα παρελάσουν στην μεγάλη στατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Φέτος η πατρίδα μας διέρχεται μια πολύ δύσκολη περίοδο. Εκτός από τα αλλεπάλληλα οικονομικά πλήγματα που οφείλονται στους ανίκανους επι χρόνια, προδότες χαραμοφάηδες πολιτικούς που εξυπηρετώντας πλούσιους και τραπεζίτες μας έφεραν στο χείλος της φτώχιας (οικογενειακά και εθνικά), δεχόμαστε και αλλεπάλληλα χτυπήματα εθνικά, στρατιωτικά και θρησκευτικά. Δηλαδή το
τρίπτυχο Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια πλήττεται από παντού.

Τα τουρκικά πλοία παρελαύνουν ανενόχλητα στο Αιγαίο βλέποντας με υπερηφάνεια να πετούν απο πάνω τους τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο καθημερινά χωρίς να αναχαιτίζονται πλέον για "οικονομικούς λόγους". (Φαίνεται πως η Τουρκία δεν έχει καμιά οικονομική κρίση και δεν την άγγιξε ούτε η διεθνής οικονομική κρίση...περίεργο)

Την ίδια στιγμή το ανθελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών διατάζει τις ελληνικές πρεσβείες ανά τον κόσμο να μην εορτάσουν την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου για "οικονομικούς λόγους"!!!! Φυσικά οι προθέσεις του αποκαλύφθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο όταν οι Ελληνες ομογενείς στις ΗΠΑ παρακάλεσαν να γίνουν κανόνικα οι εκδηλώσεις και να βάλουν οι ίδιοι τα έξοδα αλλά το ανθελληνικό Υπουργείο δήλωσε ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!!! Οι πρεσβείες θα ξανανοίξουν για εκδηλώσεις στην επέτειο για το Εβραϊκό Ολοκάυτωμα.............

Το Υπουργείο (Εθνικής υποτίθεται) Αμυνας δήλωσε ότι η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα θα περικοπεί για "οικονομικούς λόγους" και δεν θα παρελάσουν τα μηχανοκίνητα τμήματα.
Φυσικά κι εδώ φάνηκε η προδοσία αφού η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση κόστιζε (μέχρι πρότινος) περί τα 2 εκατομμυρια Ευρώ την στιγμή που δίνονται σε προϋπολογισμό σε δικαστικούς και βουλευτές 7 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ!!!! συνολικά για τα έτη 2010, 2011 και 2012!!!!! Και παράλληλα στέλνουμε (ως χώρα) και τον Αλκαίο στο πανηγύρι της Εurovision με συνοδεία μερικών εκατομμυρίων ΕΥΡΩ.............

Θα μπορούσα να σας απαριθμήσω πλήθος προδοσιών που έχουν συντελεστεί το τελευταίο εξάμηνο με μια πρωτόγνωρη ταχύτητα αλλά δεν θέλω να γίνω κουραστικός. Ο καθένας σας μπορεί να τις δεί μέσα από την λίστα (παραπλεύρως) "Κατηγορίες θεμάτων" του ιστολογίου μας με τίτλο "Εθνική προδοσία".

Στο μήνυμα μου αυτό το μόνο που επιθυμώ να σας προτρέψω είναι ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ και να κατέβουμε στους δρόμους με τις Ελληνικές μας Σημαίες να παρακολουθήσουμε και φέτος τα παιδιά μας (μαθητές ή στρατιώτες) να παρελαύνουν.

Και μια προτροπή στους γονείς. Ας είναι σεμνά ντυμένα τα παιδιά που παρελαύνουν. Μην κατεβαίνουν στην παρέλαση για να τιμήσουν τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας και προκαλούν το γέλιο και την κοροϊδία στους θεατές. Η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα. Αντί να τιμήσουμε την Εθνική μας Εορτή την διακωμωδούμε και δείχνουμε την μέγιστη ασέβεια. Τα παιδιά μας πρέπει να είναι περήφανα και ευπρεπή.

Καλή αντάμωση λοιπόν αδέρφια μου στις πλατείες και στις λεωφόρους με την Γαλανόλευκη στα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου