«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Από τό υπουργείο προστασίας τού μουσουλμάνου-οθωμανού πολίτη. Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του ελληνικού λιμενικού

Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του λιμενικού για τα συνθήματα ντροπής
Ο αρχηγός του Λιμενικού, αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκούσιος, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η εντολή έχει δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού video που αναρτήθηκε στο του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Άμεσα αντέδρασε ο υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, για τα ρατσιστικά συνθήματα των «Ράμπο» του Λιμενικού στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήρε άμεσα θέση για τα όσα ακούστηκαν από το στόμα των βατραχανθρώπων, τονίζοντας σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει μία ιστορική μέρα μνήμης, ενώ χαρακτηρίζει «ανεγκέφαλους» τους ανθρώπους αυτούς.
Σοκ και αποτροπιασμός από τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τα χείλη των βατραχανθρώπων του Λιμενικού κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

sportitime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου