«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Να που πηγαίνουν οι "οικονομίες" από τις παρελάσεις.Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”

Την ώρα που η Ελλάδα αγωνίζεται να βγει από το τέλμα που την έριξε η ανεύθυνη κυβέρνηση, οι περιπέτειες του αδελφού του πρωθυπουργού ...κύριου Νίκου Παπανδρέου συνεχίζονται, αποδεικνύοντας ότι η πλάκα στην Ελλάδα δεν έχει όρια.
Κοιτάξτε στο έγγραφο την προκλητική απάντηση Παμπούκη στην επερώτηση του βουλευτή Πάνου Καμμένου που παραδέχεται αυτό που αποκαλύψαμε πριν από ημέρες:                          
Ο Αδελφός Νικόλαος, ζει το απίστευτο παραμύθι του στην Ελλάδα με χλιδάτα ταξιδάκια, προεδρική περιποίηση και catering δεκάδων χιλιάδων Ευρώ.

Διαβάστε:
28,146 δολάρια για Handling Fee και Catering! Σημειωτέον ότι το Handling fee για ένα boeing 737 (!) στο εν λόγω αεροδρόμιο κυμαίνεται στα 500 δολάρια!!!
Τι διάολο έφαγαν μια χούφτα άνθρωποι στο Abu Dabi;

Πως τα κατάφεραν και ξόδεψαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια;
Με ποιό δικαίωμα και ποιά ιδιότητα κάνει βόλτες με το προεδρικό αεροσκάφος ο ...κύριος Νίκος Παπανδρέου;
Δεν υπάρχει κάποιος με ΤΣΙΠΑ στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να σηκώσει ανάστημα;
Δεν ντρέπεστε βρε αυλικοί;
Την ίδια ώρα που η ομογένεια βράζει από την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες, ΠΩΣ επιτρέπεται να κάνει high Life ο …αδελφόθεος;
Γιατί στο παλικάρι δε μπορούμε να ρίξουμε βάρη. Ούτε εκλεγμένος είναι, ο ίδιος άλλωστε νιώθει ότι είναι ένας Αμερικάνος κατ’ ανάγκη Έλληνας.
Γιατί λοιπόν να σεβαστεί "με το ζόρι" τις θυσίες που κάνει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός;
Οι υπόλοιποι όμως εκλεγμένοι, ΠΩΣ ανέχεστε αυτή την φαρσοκωμωδία της Αυλής;
Πως θα κυκλοφορήσετε αύριο στους ψηφοφόρους σας;Ως εδώ το χιούμορ σύντροφοι.
Από αύριο θα μπούμε και στις σοβαρές πτυχές τις ιστορίας αυτής που βρωμάει από παντού και κουβαλά αμαρτίες του παρελθόντος.
Δείτε και ολόκληρο το έγγραφο, (κάνοντας "κλικ" για μεγέθυνση) μήπως κάποιος "ηρωϊκός" δημοσιογράφος φιλοτιμηθεί να το δημοσιεύσει.!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου