«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ. Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος; (video)

  • Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος;
  • Ποιοί και γιατί θέλουν να μειώσουν το κύρος του στρατεύματος;
  • Μήπως για του ρίξουν τις ευθύνες (λόγω υπέρμετρου εθνικισμού-φανατισμού) σε κάποιο "λάθος" με τους Τούρκους ή με τους Αλβανούς;
Είπαμε να το καθυστερήσουμε λίγο και να το βγάλουμε αύριο αλλά οι εξελίξεις και η λύσσα των προβοκατόρων μας πρόλαβε. Λίγη ώρα μετά λοιπόν από την “οργή” των Σκοπιανών για τα ρατσιστικά συνθήματα που “φώναξαν” τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εμφανίστηκε στο Άλτερ και το ανάλογο βίντεο.
Είναι άξιο απορίας πως το κανάλι προέβαλε αυτό το βίντεο που καλλιεργεί το ρατσιστικό μίσος, χωρίς να ελέγξει καν την εγκυρότητα του. Αυτό το μόρφωμα δεν χρειάστηκε καν ειδική επεξεργασία για να αποδειχτεί η χάλκευση του, σε σύγκριση με το πρώτο που είναι πιο καλοφτιαγμένο. Δείτε το λοιπόν με προσοχή:

Τι παρατηρούμε λοιπόν; Εκτός βεβαίως από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο στο βίντεο να τραγουδά.
Ενώ ακούμε τα παλαμάκια του κοινού, εκεί που πέφτει το περιβόητο σύνθημα για Σκοπιανούς και Αλβανούς, τα παλαμάκια… διακόπτονται, πέφτει το σύνθημα και έπειτα συνεχίζονται κανονικά!
Θα πείτε, μπορεί το κοινό να επηρεάστηκε από το μαγνητικό κύμα των ιαχών και τα χέρια του να πάγωναν μπροστά στο άκουσμα των τρομερών ρατσιστικών κραυγών λόγω της μεταφυσικής τους, που γνωρίζουν καλά οι κυνηγοί φαντασμάτων των ΜΜ”Ε”.
Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Βλέποντας τους παρευρισκομένους, τα έρμα τα χεράκια τους συνεχίζουν να χτυπούν κανονικά. Ο Ήχος απλώς εξαφανίζεται, δείγμα ότι ο “μάγειρας” ήταν ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας όπως στο πρώτο βίντεο.
Για να δούμε λοιπόν τώρα κύριε Χρυσοχοΐδη, θα κάνετε την ανάλογη έρευνα ή είστε και σεις μέρος του “εστιατορίου”;
Γιατί αύριο έρχονται τα καλύτερα, αν και δεν θα έπρεπε να έρθουν από εμάς κύριε Χρυσοχοΐδη αλλά από ΕΣΑΣ. Γιατί δε μπορεί ένας σοβαρός “μάνατζερ” να βγάζει συνέχεια σκάρτους τους “υφισταμένους” του, τότε δεν κάνει για μάνατζερ.



πηγή olympia.gr




Υ.Γ.: Μαθαίνουμε πως σε ιστοσελίδα ενός γιωτά (Ι5 λόγω τρέλας) ο οποίος δεν υπηρέτησε ποτέ την πατρίδα του, ξεσάλωσαν οι "κοπελιές" και βρίζουν τις ειδικές δυνάμεις. Ας βρούνε το κουράγιο να τους τα πούνε στο πρόσωπο και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο...
Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου