«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Την ώρα που οι Έλληνες στερούνται στους λαθρομετανάστες χαρίζονται 200 εκατ.ευρώ

Την ώρα που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Γιάννης Ραγκούσης φροντίζει να... ελαφρύνει από οικονομικά βάρη τους μετανάστες! Δηλαδή εμάς μας... φορτώνει κι εκείνους φροντίζει να μην τους επιβαρύνει!

Αυτό αποκαλύπτει σε δήλωσή της η βουλευτής Α΄ Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, που επισημαίνει πως στο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό και τη Χορήγηση Ιθαγένειας το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700, ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200!
Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 μετανάστες, εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις: πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα... γλιτώσουν οι μετανάστες!
Δημοψήφισμα για το Μεταναστευτικό
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου