«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Αριστεριστική δολοφονία, παταγώδης αποτυχία Χρυσοχοΐδη. Κύριε Χρυσοχοΐδη, πότε θα παραιτηθείτε;

Τα «αγαπημένα» παιδιά της «ριζοσπαστικής» αριστεράς, οι τρομοκράτες, το «πιο ενεργό κομμάτι της νεολαίας» κατά τα στελέχη του γνωστού «έκνομου» κόμματος, έκαναν πάλι το θαύμα τους. Σκότωσαν έναν ανήλικο μετανάστη και τραυμάτισαν σοβαρά τη μικρή αδερφή του, η οποία κινδυνεύει να χάσει την όρασή της, αλλά και τη μητέρα του. «Προοδευτικό ανδραγάθημα»...
Οι ηθικοί αυτουργοί πολλοί. Η «ένοπλη» αριστερά απέκτησε και άλλον Αξαρλιάν, αυτή τη φορά ανήλικο και μετανάστη! Τραγική ειρωνεία… Για άλλη μια φορά απέδειξαν στην ελληνική κοινωνία ποιοι πραγματικά είναι οι της «ριζοσπαστικής αριστεράς». Εθνομηδενιστές, μηδενιστές, πυρομανείς και χωρίς τον παραμικρό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, ακόμα και μικρών παιδιών. Γιατί όταν τοποθετούν βόμβες, πρέπει να ξέρουν ότι μπορεί και να σκοτώσουν. Και εφόσον το ξέρουν και το κάνουν (και δεν μπορεί να μην το ξέρουν), είναι δολοφόνοι.



Ας απολογηθούν τώρα για τη δολοφονία.

 Τι θα μας πουν τώρα οι υπέρμαχοι στα ΜΜΕ του «αντάρτικου πόλεων» για τη ζωή του παιδιού; «Παράπλευρη απώλεια»; Κατά τα άλλα, η «φασιστική απειλή» τον μάρανε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη… Τζάμπα κόπος. Η συνδεσμολογία του μηχανισμού πάντως, δείχνει ποιοι πραγματοποίησαν τη φονική επίθεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα δίνει στο αστυνομικό ρεπορτάζ η ΕΛΑΣ. Είχαν τοποθετήσει παρόμοια βόμβα τον Ιούλιο του 2009, στο προξενείο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη, με ανθρωποκτόνο πρόθεση. Να σκοτώσουν ήθελαν οι «προοδευτικοί αγωνιστές» και αυτή τη φορά το πέτυχαν.
Εξάλλου, η βόμβα στα γραφεία του «ταξικού εχθρού» τοποθετήθηκε, στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Λέτε να ήρθαν από καμιά γιάφκα πάλι στα βόρεια προάστια τίποτα απογοητευμένοι και βαριεστημένοι τύποι, που ψάχνουν για νόημα στην αστική εκδοχή του «τσεγκεβαρισμού»; Ας απολογηθούν όμως τώρα οι αριστεριστές και αντιεξουσιαστές στις πολυπληθείς πλέον κοινότητες των μεταναστών, που διαπιστώνουν πλέον την υποκρισία της ελληνικής αριστεράς.


Κύριε Χρυσοχοΐδη, πότε θα παραιτηθείτε;

Την ίδια ώρα όμως, τα Πατήσια, η περιοχή όπου σκοτώθηκε και ο ανήλικος μετανάστης, έχουν μετατραπεί σε ζώνη τρόμου και Δαντική κόλαση! Αλλοδαποί κακοποιοί, αυτοί στους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χορηγεί πλέον την ελληνική «ιθαγένεια», δολοφονούν συνεχώς στη συνοικία αυτή των Αθηνών ανυπεράσπιστους πολίτες. Και όλα αυτά τα παρακολουθεί άπραγη η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του (αριστερού) Πολίτη.
Φυσικά, για «σκούπα» στην περιοχή (όπως είχε γίνει το καλοκαίρι του 2009) ούτε λόγος, θα φωνάζει ο «προοδευτικός» Τύπος. Και ας σκοτώνεται κόσμος καθημερινά πλέον. Μετά λοιπόν τον 60χρονο απόστρατο που βρήκε το θάνατο από τα χέρια αλλοδαπών κακοποιών μέσα στο διαμέρισμά του, σειρά είχε στην ίδια περιοχή ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Πατήσια, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυρά ληστών, αλλά και ο αλλοδαπός υπάλληλος ενός καταστήματος με είδη κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος τραυματίστηκε.
Η κοινωνία βράζει. Πλέον, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία. Και δεν έχει, γιατί αντί να διώχνει, δίνει κίνητρα σε τυχοδιώκτες και εγκληματίες να έρθουν εδώ και να πνίγουν την κοινωνία μας στο έγκλημα και στο αίμα. Χρειάζονται ψήφους, βλέπετε, για να αντικαταστήσουν αυτές που θα χάσουν… «Προοδευτικά» πράγματα, ακατανόητα. Πόσοι Έλληνες (αλλά και αλλοδαποί πλέον) ακόμα θα πεθάνουν και θα τραυματιστούν, πόσων ανθρώπων ακόμα θα καταστραφεί η ζωή, για να διαλύσουν κάποιοι της αριστεράς τον εθνικό κορμό; Πότε στο παρελθόν ήταν έτσι η χώρα μας; Πόσοι ισλαμιστές εξτρεμιστές θα βρεθούν άραγε με ελληνικά διαβατήρια; Πόσοι Ευρωπαίοι θα κινδυνέψουν από τα χέρια τους; Γιάννη Ραγκούση και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

elora.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου