«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Περί εθνικιστικών συνθημάτων ο λόγος! Μήπως προβοκάτσια-πρόγευση για να κουκουλώσουν τον απόηχο της απαγόρευση των μηχανικών παρελάσεων και μελοντικής ολοσχερούς απαγόρευσης;

Ο Χρυσοχοΐδης σε αγαστή συνεργασία με τον Βενιζέλο, έχουν εξοντώσει συστηματικά ο πρώτος το λιμενικό σώμα, (γι' αυτό άλλωστε το ανέλαβε και αυτό παράλληλα με την αστυνομία), και ο δεύτερος τον ελληνικό στρατό-αεροπορία-πολεμικό ναυτικό.

Όλα αυτά για να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα το όραμα του Jeffry (ο οποίος ιδεολογικώς δεν κατάγεται από τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά από τον Κίσσιγκερ!), που του "ξέφυγε" σαν καημός και σαν πόθος  πριν 12 χρόνια σε καιρό πλήρης ηρεμίας και ειρήνης, σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας.
H ανατριχιαστική δήλωση:

«...Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα πού μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό.τι μας ανήκει και νά μήν μπορούμε νά κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας».
Την δήλωση αυτή έκανε (1998) ό κ. ό Γιώργος Παπανδρέου στον κ. Θωμά Σάρα, αρχισυντάκτη της Βορειο-Αμερικανικής Επιθεώρησης «ΠΑΤΡΙΔΕΣ», Προέδρου τού Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών τού Ξενόγλωσσου Τύπου τού Καναδά.

 Το Λιμενικό Σώμα πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο και κάθε μεθόδευση, και όταν υπάρχει σκοπός για κάτι θα βρεθεί και ο τρόπος, για να μπαίνουν οι ορδές που χρειάζονται ο Χρυσοχοΐδης -Βενιζέλος - Jeffry - Διαμαντοπούλου -Ρεπούση -Δραγώνα - Ραγκούσης - και οι υπόλοιποι "Έλληνες" που αποτελούν αυτήν την κυβέρνηση, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Οι σχεδιασμοί αυτοί ξεκίνησαν ακριβώς μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Σημίτης ο οποίος μαζί με τον Πάγκαλο, Παπαντωνίου, ευθύνεται για ένα σωρό καταστροφικές για τον ελληνικό λαό, την ασφάλεια της Ελλάδος, την οικονομία της Ελλάδος, επιλογές, όπως την προδοσία στα Ίμια, το διπλωματικό Βατερλώ της παραδόσεως του Οτσαλάν, με τις κραυγές του Πάγκαλου, «δώστον ρε Σάββα, δώστον », τον απίστευτο εξευτελισμό της απόσυρσης και κατάποσης του αμυντικού αντιαεροπορικού συστήματος S300, την καταστροφή και διάλυση του δόγματος του ΅ενιαίου αμυντικού χώρου με την Κύπρο, επίπονο έργο του πατέρα του Jeffry Ανδρέα Παπανδρέου.
Αυτά τα έκαναν για να διαλυθεί η αμυντική ικανότητα της Κύπρου,  να υποκύψει και κατόπιν σφοδρής ελληνικής πιέσεως στο καταστρεπτικό σχέδιο ΑΝΑΝ, εξαυλώνοντας την Κύπρο και τον κυπριακό λαό.
Την ίδια και απαράλλακτη γραμμή ακολούθησε και η ΝΔ, απλώς πιο αθόρυβα, με έναν Παυλοπουλο, που προετοίμασε το έδαφος της σημερινής κυβέρνησης.

Ευτυχώς που υπήρξε στο τιμόνι της Κύπρου ένας καπετάνιος -ήρωας που δεν φοβήθηκε τις πιέσεις και του jeffry (υπέρ του σχεδίου τουρκ-ΑΝΑΝ), όλων των εθνομηδενιστών που προσπάθησαν να διαλύσουν την Κύπρο, ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηγέτη του τελευταίου μισού αιώνα, ενώ  κάποιοι άλλοι θα μείνουν σαν "Εφιάλτες".

Το απίστευτο για τα χρονικά ιστορικά σκάνδαλο του "χρηματιστηρίου", με την εγκληματική δήλωση και προτροπή του Σημίτη -Παπαντωνίου, "το χρηματιστήριο θα ανέβει",  κατέστρεψε οικονομικά και οδήγησε στο μαρασμό και την απελπισία το 1/3 των ελληνικών οικογενειών μέσα σε ένα μήνα.

Ακολούθησε η εγκληματική διασπάθιση του ελληνικού χρήματος με πρόσχημα τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004, που μας έφτασε σήμερα (αδιαλείπτως συνεχιζομένων των εγκλημάτων του δημοσίου χρήματος), στην σημερινή οικονομική καταστροφή, έτσι ώστε ο jeffry να μπορεί να δηλώνει γεμάτος χαρά!
: «απολέσαμε την εθνική κυριαρχία! ....απολέσαμε την εθνική κυριαρχία!, ....απολέσαμε την εθνική κυριαρχία!!» όπου σταθεί και όπου βρεθεί, για να γίνει ακουστό στα ώτα των υαινών που περιμένουν, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για τον διαμελισμό.

Φρόντισαν για χρόνια ολόκληρα να ετοιμάσουν την παιδεία, να ετοιμάσουν δηλαδή ένα ολοκληρωτικό σύστημα, τέτοιο που να φτιάξει ελληνόπουλα που να νομίζουν ότι στην Σμύρνη το '22 απλά σπρώχτηκαν οι αφελείς και απρόσεκτοι πρόγονοί τους και "τσαλακώθηκαν" σε τέτοιο βαθμό που η θάλασσα έβραζε από πτώματα.
Η Γιαννάκου, Ρεπούση το ανέλαβαν σαν έργο ζωής, το συνέχισαν μετά μανίας όλοι οι υπόλοιποι, να μην ξεχάσουμε τον τελευταίο Σπηλιωτόπουλο να αγωνιά να περάσει την Γιόγκα σαν "γυμναστική" (?) ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι θρησκεία.
Συνεχίστηκε και απογειώθηκε η προσπάθεια αποδόμησης με την οθωμανικών πεποιθήσεων Δραγώνα, η οποία πήρε την θέση αυτή χωρίς διπλώματα, την Διαμαντοπούλου, σαν οδοστρωτήρα των ορθοδόξων ελληνοπαίδων, και έπεται συνέχεια την οποίαν θα ζήσουμε στο πετσί μας, αλλά δυστυχώς κυρίως στο πετσί των παιδιών μας.

Όλα αυτά αποκαθηλώνοντας ότι ελληνικό και ορθόδοξο υπάρχει, ανάλογα της δικής μας αντίδρασης ή ολιγωρίας.



Θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλία ολόκληρα μειοδοσίας και προδοσίας των ελληνοπαίδων και ολοσχερούς προσπάθεια εξόντωσής τους, αλλά θα μείνουμε στην προσπάθεια εξοντώσεως των σωμάτων ασφαλείας έτσι ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν στις ορδές των εισαγώμενων αυριανών κατακτητών, και μάλιστα όχι μόνο να μην αντιδράσουν αλλά να παίξουν και τον ρόλο του προστάτη των κατακτητών εναντίον των Ελλήνων.
Εδώ η νέα αστυνομία των πασοκιστανoislamοβουδιστών. Δηλαδή του στρατού του jeffry Χρυσοχοΐδη και της Νέας Τάξης.











Το βίντεο της Ελευθερορυπίας, δεν δείχνει καθαρά από τα στόματα των ανδρών των ΟΥΚ να ακούγονται τα συνθήματα.
Λένε οι εθνομηδενιστές πράκτορες της Ελευθεροτυπίας ότι άνδρες με πολιτικά έδιναν τα συνθήματα.
Πόσοι ήταν; αν ήταν πολλοί κάλλιστα οι ίδιοι θα μπορούσαν να τα φωνάζουν!

Που είναι η άποψη της αστυνομία να μας πει ακριβώς τι έγινε;
Πάντα μέχρι το τέλος των παρελάσεων η αστυνομία είναι κατά μήκος και στον σταυρό των τετραγώνων.
Ποια είναι η θέση των αστυνομικών που παρευρίσκοντο εκεί;
Μήπως σχεδίασαν και ετοίμασαν ένα τέτοιο παιγνίδι στους ανθρώπους του λιμενικού για να ξεφύγει από πάνω τους το βάρος που δημιούργησαν με την κατάργηση των παρελάσεων;
Όποιος δεν το γνωρίζει στην ημέρα της ανεξαρτησίας του Ολύμπου δεν παρέλασαν στο Λιτόχωρο ούτε πεζοπόρα τμήματα, για πρώτην φορά στην ιστορία, ενώ το στρατόπεδο βρισκόταν στα 500 μέτρα από το Λιτόχωρο.(ποιό κόστος?)

Μήπως με αφορμή μια τέτοια προβοκάτσια μας πουν ότι του χρόνου απαγορεύονται και τα πεζοπόρα τμήματα για να μην ξανακουστούν τέτοια συνθήματα;

Σκεφτείτε ποιούς εξυπηρετεί αυτή η είδηση (της Ελευθεροτυπίας);

Ξέρετε τι συνθήματα, και χλευασμούς ακούσαμε από το πλήθος, από τους στόλους των Λαθροελλήνων που ήταν στην παρέλαση;
Αυτά γιατί δεν τα έγραψε ο καταπληκτικός λαθροπράκτορας της Ελευθερορυπίας;

Γιατί δεν ρωτάνε τους αστυνομικούς που θα άκουσαν τους χλευασμούς και τις κοροϊδίες εναντίον των παρελαυνόντων;

Και αυτό το περιστατικό να μην είναι προβοκάτσια, θα καταργήσουν τις παρελάσεις με τον εξής τρόπο:
Θα γεμίσουν οι συριζοαναρχοφασιστοπασοκιστανοί τους δρόμους με "στίφη" που παρακολουθούν τις παρελάσεις, και θα δημιουργούν τέτοια προβλήματα στους παρελαύνοντες, με χλευασμούς, πέταγμα αντικειμένων,  θα αδυνατεί η αστυνομία να προστατέψει τους παρελαύνοντες, και θα ζητήσουν κατάργηση των παρελάσεων για λόγους "ασφαλείας."!!

 Κάτι τελευταίο. Όταν κάτι δεν πάει καλά στο πρόγραμμα αποδόμησης της Ελλάδας, τους ανθρώπους του λιμενικού και του στρατού και της αστυνομίας θα παρακαλούν για να τους ξελασπώσουν από τον βούρκο που βρίσκονται.


Εμείς αφιερώνουμε κάποια βίντεο αγάπης του κατοχικού στρατού που πήρε τον τίτλο του "Ισλαμοέλληνα" με διαταγή Jeffry -Ραγκούση -Χρυσοχοΐδη και του υπολοίπου συρφετού.


Το φιλελληνικό τραγούδι των Σκοπιανών (με ελληνικούς υπότιτλους) 


                       Το όμορφο ραπ τραγουδάκι των Αλβανών του gate 32......


Για μελλοντική πρόγευση. Εντός ελληνικού εδάφους πως αποκαλούν τους Έλληνες οι υποψήφιοι ΝΔ -ΠΑΣΟΚ



Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο "καυτά" συνθήματα με "όμορφες και τρυφερές" φωνούλες, αλλά η ελληνική μας συνείδηση και το χυμένο κατά ποτάμια αίμα των προγόνων μας δεν μας το επιτρέπει.

Όποιος θέλει, μπορεί εύκολα να τα βρεί.
Οι μόνοι που δεν τα βρίσκουν ξέρετε ποιοί είναι! 
Οι ΜΚΟ προστασίας δικαιωμάτων, και οι συριζοαναρχοπασοκιστανοί με τους εκδοτικούς πράκτορές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου