«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ο Βενιζέλος με αθὀρυβο τρόπο μοιράζει το Αιγαίο.

  • Υποτίθεται ότι κάνουμε "οικονομία" στα καύσιμα της ΠΑ πάνω από το Αιγαίο.
  • Μια ΠΑ που είναι ο τρόμος και φόβος των τούρκων (δείτε εδώ) και μας εξασφαλίζει την ελληνικότητα του Αιγαίου μαζί με το ΠΝ (πολεμικό ναυτικό), και τον στρατό ξηράς ο οποίος εδρεύει στα νησιά.
  • Τώρα λοιπόν ξεδιπλώνει το σχέδιο εσχάτης προδοσίας και ξεπουλήματος του Αιγαίου, απονευρώνοντας την ΠΑ και μην επιτρέποντας πλέον σ΄αυτήν να κάνει αναχαιτήσεις.
  • Ας μας διαψεύσει δείχνοντάς μας μια αναχαίτιση ή εμπλοκή, σε τόσες θρασύτατες (εκ του ασφαλούς), παραβιάσεις του ΕΕΧ(εθνικού εναέριου χώρου), πάνω από νησιά (Φαρμακονήσι και άλλα) στα οποία δηλώνει ότι είναι τουρκικός εναέριος χώρος, παραβιάσεις σχηματισμών ολόκληρων, με οπλισμένα αεροσκάφη που κάνουν εικονικό βομβαρδισμό πάνω από ελληνικό έδαφος.
  • Μιλάμε για οικονομική κρίση. Αν θέλουμε να τελειώσει, ας σηκώσουμε τα μανίκια ας αποκτήσουμε σιδερένια θέληση (με ότι αυτό σημαίνει), και ας βγάλουμε το πετρέλαιο που έχει το Αιγαίο και είναι η αιτία της προδοσίας που βλέπουμε να ξεδιπλώνεται κάθε ημέρα μπροστά μας.


"Όταν λείπουν οι γάτες...": 13 παραβιάσεις, καμία εμπλοκή και σήμερα... 

ImageΠάρτι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο από δύο σχηματισμούς μαχητικών της  τουρκικής Αεροπορίας που απλώς επιβεβαιώνει αυτά που σημειώσαμε κατ’επανάληψη στο defencenet.gr: Αναχαιτίσεις, όπως τις ξέραμε, τέλος! Σήμερα παρά το γεγονός ότι μπήκαν στο Αιγαίο 16 τουρκικά μαχητικά και είχαμε μπαράζ παραβιάσεων του ΕΕΧ, συνολικά 13 - τις περισσότερες εδώ και αρκετές ημέρες – δεν υπήρξε καμία εμπλοκή με ελληνικά μαχητικά, τα οποία βάσει των εντολών που είχαν  απλώς «πήραν τους αριθμούς» των τουρκικών μαχητικών.  
Είχαμε και δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR, αλλά αυτό πλέον έχει πάψει καν να θεωρείται άξιο λόγου, από την στιγμή που ούτε οι παραβιάσεις θεωρούνται «άξιες λόγου»… Τα μισά τουρκικά ήταν οπλισμένα με βλήματα αέρος-αέρος…
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου