«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Οι "ανθρωποι" που τρώνε τα παιδιά τους ! (Απάντηση στο ιστολόγιο Κλασσικοπερίπτωση)

Πριν από ένα ακριβώς χρόνο σε φιλικό φόρουμ είχε γραφτεί το συγκεκριμένο θέμα της ......  πως να το ονομάσουμε, δεν μπορείς ούτε να το προφέρεις ούτε να το πληκτρολογήσεις....  "βρώσης νεογέννητων νηπίων".

Το ιστολόγιο koukfamily.blogspot.com  αναφέρει «αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!»

Δυστυχώς είχε κυκλοφορήσει είχαμε φρικτές κυριολεκτικά φωτογραφίες, στα χέρια μας αλλά δεν θελήσαμε τότε να αναρτήσουμε τίποτα παρά μόνο αρκεστήκαμε στο να δείξουμε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε από τον Dr. Mark Miravalle το «Τhe seven sorrows of China» ("7 πληγές της Κίνας")

Θα βάλουμε την παρουσίαση του βιβλίου και θα πούμε στον φίλο Κλασσικοπερίπτωση, ότι η είδηση είναι αληθινή και παρόλο που δήλωσε  «..αν είναι αλήθεια  αυτά που  θα διαβάσετε πιο κάτω τότε δεν θέλω  να με ξαναποκαλέσουν άνθρωπο» , εμείς σε θεωρούμε τον πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο χαρακτήρα που γνωρίσαμε στα ιστολόγια.

Οι "άνθρωποι"(?) που τρώνε τα παιδιά τους !  

Οι " "7 πληγές της Κίνας" ένα πρόσφατο σε κυκλοφορία βιβλίο από τον Dr. Mark Miravalle δείχνει που έχει φτάσει η ανθρώπινη βαρβαρότητα στην Κίνα και που έχει οδηγήσει τον Κινεζικό λαό η πολιτική του ενός παιδιού. Αναφέρει ότι στην Κίνα έχει χαθεί κάθε ίχνος συνειδήσεως και ενδοιασμού ότι η έκτρωση είναι απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής !
Η έκτρωση στην Κίνα είναι λιγότερο σπουδαίο από μια επίσκεψη στον οδοντίατρο !


Το αποκορύφωμα αυτής της τραγικής κατάληξης είναι ότι άνοιξαν 5 εστιατόρια στην Κίνα που σερβίρουν σούπα εμβρύου στην τιμή των 40 $ !! Μάλιστα εκθειάζουν την ευεργετική επίδραση αυτής της σούπας στην ανθρώπινη υγεία !
Σε αυτήν την τραγική κατάσταση ζούνε οι Κινέζοι !
Δεν τολμάνε να γεννήσουν 2ο παιδί διότι κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους , να διωχθούνε κτλ. Πολλές φορές όταν μετά τον υπέρηχο στο 4ο-5ο μήνα διαπιστώσουν ότι το παιδί έιναι θηλυκό , το κάνουν έκτρωση για να έχουν μια 2η ευκαιρία αργότερα μήπως και το επόμενο είναι αρσενικό .
Οι άνθρωποι έχουν δαιμονιστεί , και πρόσφατα έχει αρχίσει να δημιουργείται μια συνήθεια να θάβουν εκτρωμένα θηλυκά έμβρυα με πτώματα ανδρών έτσι ώστε να έχουν μια επόμενη καλύτερη ζωή !
Κατα τα άλλα θαυμάζουμε το κινέζικο θαύμα και στενοχωριόμαστε που δεν έχουμε ανοίξει τα λιμάνια και αεροδρόμια μας να έρχονται οι Κινέζοι να μας φέρουν την κουλτούρα τους !!!
Το βιβλίο που λέει αυτά τα τρομερά πράγματα μπορείτε να το βρείτε
εδώ."

forum.ianos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου