«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Κομμάντο της 31η Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων στο Μαρόκο για αναζήτηση του Σεϊχη... (βίντεο)

ellinika-ftera.blogspot.com

ImageΟκτώ μέλη της 31ης Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας μεταβαίνουν στο Μαρόκο με αεροσκάφος  C-27J προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες που γίνονται στην έρημο του Μαρόκου για την ανακάλυψη του Σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναγιάν, αδερφό του Εμίρη του Αμπού Ντάμπι. Για όσους παραξενεύονται από την εμπλοκή της 31 ΜΕΕ η οποία ειδικεύεται σε αποστολές CSAR (έρευνας και διάσωση μάχης) σημειώνουμε τα εξής: Ο εν λόγω σεϊχης του οποίου το αεροπλάνο κατέπεσε και συνετρίβη την περασμένη Κυριακή στο Μαρόκο είναι εκ των συνιδιοκτητών των ΕΝΑΕ αφού η οικογένειά του έχει το 75% της Abu Dhabi Mar που αγόρασε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Η εντολή στην Αεροπορία για αποστολή της 31 ΜΕΕ ήρθε εκτός υπουργείου Άμυνας…
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, το αεροσκάφος – ένα μικρό ελικοφόρο ultrlight-  έπεσε σε μία λίμνη, από όπου κατάφερε να βγει ζωναντός ο Ισπανός πιλότος, αλλά όχι ο εμίρης.
Το C-27J θα προσγειωθεί στο Ραμπάτ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Σεϊχη και το ultralight που επέβαινε. Η λίμνη έχει βάθος 60 μέτρων. Ο Σεϊχης είναι ή μάλλον ήταν, ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο με περιουσία που ξεπερνούσε τα 700 δισ. δολάρια!


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου