«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γεώργιος Α Παπανδρέου ο Β΄. (ΓΑΠ). Ο άνθρωπος που πάντα "οραματιζόταν" να δώσουμε εθνικό έδαφος. Θα τον αφήσουμε να το πραγματοποιήσει;

Μια εικόνα χίλιες λέξεις μόνο που αυτή η εικόνα "μυρίζει'', "βρωμάει εσχάτη προδοσία.

Το 1999 ενώ τίποτα από τα προσχεδιασμένα σημερινά προβλήματα, δεν συνέτρεχε, ξέφυγε το προγραμματισμένο μυστικό που κουβαλούσε μέσα του τόσα χρόνια και σήμερα του δώσαμε εμείς οι ψηφοφόροι, την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τους κρυφούς και απάνθρωπους πόθους του.

Την διάλυση κατ΄αρχήν εκ των έσω και την μεθοδική παράδοση της Ελλάδας και εκ των έξω, και σε μελλοντικό στάδιο την πλήρη εξαφάνιση από τον χάρτη αυτής της γραφικής και υπερήφανης χώρας που αποκαλούσε τον εαυτό της Ελλάδα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κάθε ψηφοφόρο που τον εμπιστεύτηκε, πως αισθάνεται τώρα βλέποντάς τον;
Οι χαμένοι μισθοί, η αύξηση του ΦΠΑ, είναι το λιγότερο από αυτά που θα επακολουθήσουν.
Έδωσε το δικαίωμα στους απόγονους των γερμανών δολοφόνων να μας ζητούν να "πουλήσουμε" ελληνικό έδαφος!
Δεν θέλω να γράψω άλλα, θα ήθελα απλώς να μάθω πως αισθάνονται αυτοί που τον εμπιστεύτηκαν όταν σαν τρελός προσπαθούσε να κάνει εκλογές λέγοντας ότι "και λεφτά υπάρχουν... και ...και..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου