«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Μποϊκοτάζ γερμανικών προϊοντων από τον ΙΝΚΑ ή οποιονδήποτε δεν έχει σημασία από ποιόν. Τα γερμανικά προϊόντα έχουν barcode που αρχίζει με 40,41,42,43,44

Τὀσο καιρό άκουγα διάφορες εκδοχές για εναντίωση στην γερμανική στάση γενικά, να στείλουμε e-mail διαμαρτυρίας, να διαμαρτυρηθούμε, να ...να  αλλά εκεί που πραγματικά πονάνε οι γερμανοί είναι στο μπουκοτάζ των προϊόντων τους.
Το κατάλαβα από τις βίαιες αντιδράσεις τους σε διάφορες σελίδες.
Το πρότεινε ο ΙΝΚΑ εμείς το προσυπογράφουμε και θα το τηρήσουμε.

Σε μποϊκοτάζ προϊόντων προερχόμενα από τη Γερμανία καλεί όλους τους πολίτες της χώρας το ΙΝΚΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τελευταία γεγονότα και το δημοσίευμα του περιοδικού Focus.(και όχι μόνο συμπληρώνουμε εμείς).

Μποϊκοτάζ γερμανικών προϊοντων
Με σημερινή ανακοίνωσή του, το ΙΝΚΑ καλεί όλους τους Ελληνες πολίτες αλλά και τους κατοίκους της χώρας να απέχουν από την αγορά προϊόντων με barcode που αρχίζει με 40,41,42,43,44 αλλά και να μην πραγματοποιούν αγορές από γερμανικές επιχειρήσεις.
Στην ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Καταναλωτών κάνει λόγο για ανεπίτρεπτη και ασυγχώρητη πράξη από τους «μετά εξανθρωπισμένους» Γερμανούς ενώ αφήνει υπαινιγμούς για το γερμανικό παρελθόν.
Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ
«Το ΙΝΚΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρωτοφανή στην μεταπολεμική περίοδο της Ευρώπης που
φροντίσαμε όλοι να ξεχάσουμε τις θηριωδίες και τις εκατόμβες εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών από την λαίλαπα της Γερμανικής σβάστικας, που ήθελε να ενώσει τον κόσμο με την βία, για το δημοσίευμα του Focus με όρθιο το δάκτυλο της Αφροδίτης και υπότιτλοι Έλληνες κλέφτες, επειδή δεν είναι οι Έλληνες κλέφτες, αλλά μόνο μια συγκεκριμένη γνωστή ομάδα, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ.
Η παραποίηση μορφής αγάλματος Ελληνικής ιστορίας κάλλους και πολιτισμού, της περιόδου που εκεί τρώγανε «μπανάνες» πάνω στα δέντρα, είναι ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο από τους μετά εξανθρωπισμένους.
Από σήμερα 25.02.10
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Τα γερμανικά προϊόντα έχουν barcode  που αρχίζει με 40,41,42,43,44.»

Έθνος 25-02

3 σχόλια:

  1. KAPIO LATHOS LETE PEINO MBIRA [BURGEN,PILLS] APO LIDL PRODUCT OF GERMANIA ME KODIKO 20067427 DEN KSEROUN TI TOUS GINETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kati lathos me tous kodikous mbira [burgen,pils]made in germany apo lidl me kadiko 2006-7427

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια ανώνυμε που πίνεις την μπύρα κατούρημα και ψωνίζεις από τις χωματερες των ακατονόμαστων καθώς όλα τα προιόντα τους είναι διαλογής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή