«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Εννέα "βαριοπούλες" είχαν στα χέρια τους οι τούρκοι στρατηγοί!

Κύριος εχθρός και στόχος τους οι ισλαμιστές

Φακελωμένος ο Ερντογάν και η αφρόκρεμα της τουρκικής εξουσίας, από το "βαθύ κράτος" που εξουσίαζε μέχρι πριν λίγο τις εξελίξεις στην Τουρκία. Ή μήπως συνεχίζουν οι στρατηγοί να "κυβερνούν" πίσω από σχέδια, ίντριγκες και εκκολαπτόμενα πραξικοπήματα;
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... εννέα(!) συνολικά "βαριοπούλες" είχαν στα συρτάρια τους νοι τούρκοι στρατηγοί από το 1998 έως το 2004. Τα "σεμινάριά" τους είχαν έναν και μόνο στόχο: την επαναφορά τους στην προτέρα κατάσταση, δηλαδή στην απόλυτη κυριαρχία του στρατού σε όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις γινόταν στην Τουρκία.
Όλα αυτά τα σχέδια πραξικοπήματος με κωδικούς όπως "Θαρραλέος" (1998), "Ατρόμητος" (2001), "Κεραυνός" (2001), "Φλόγα" (2002), "Νυχτερίδα" (2004) κ.α., περιέχονται στο περιβόητο "DVD αρ. 51", που αποτελεί σημαντικότατο μέρος της δικογραφίας της Εργκένεκον.
Το συγκεκριμένο πειστήριο βρέθηκε και κατασχέθηκε στο γραφείο του απόστρατου στρατοδίκη Λεβέντ Γκιοκτάς, ενός από τους βασικούς υπόπτους για την Εργκένεκον, αναμειγμένου ως φαίνεται και στη γνωστή μας "Βαριοπούλα". Επιπλέον, το "DVD 51" έχει φακελωμένη την αφρόκρεμα της τουρκικής εξουσίας, από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο, μέχρι και ανώτατους δικαστές και στρατιωτικούς.
Όπως αποκάλυψε χθες η "Ζαμάν", για το περιεχόμενό του είχε κληθεί πριν από ένα χρόνο στον

ανακριτή ο αρχηγός του γενικού επιτελείου, αλλά αρνήθηκε να καταθέσει.
Όπως αποκαλύπτει ακόμη η δικογραφία, μία χούντα αξιωματικών του ναυτικού, παρακλάδι της Εργκένεκον, καθοδηγούσε ένα κυνήγι μαγισσών σε βάρος... 6 εκατομμυρίων Τούρκων, οι οποίοι θεωρούνταν ύποπτοι για "ισλαμικά φρονήματα"!!!
Ένα μέρος του συνταγματικού παρακράτους ανακοίνωσε ότι θα ξηλώσει ο Ερντογάν την Κυριακή, καταργώντας το μυστικό πρωτόκολλο EMASYA, που επιτρέπει στον στρατό να διεξάγει "επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας" στο κράτος και στην κοινωνία, ακόμη και ερήμην της κυβέρνησης...!
Στο μεταξύ, με συνθήματα υπέρ του Οτσαλάν και χωρίς την ανάκρουση του τουρκικού εθνικού ύμνου ξεκίνησε χθες στην Άγκυρα το ιδρυτικό συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος BDP.

http://kostasxan.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου