«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μια πολύ βρώμικη υπόθεση. Το Χιλιανό "θύμα" της ΕΛ.ΑΣ, πέθανε και ...αναστήθηκε.!

 

Παρουσιάζουμε σήμερα την αποκαλυπτική πληροφορία, προς χρήσιν παντός ενδιαφερομένου, που τεκμηριώνεται με το απόσπασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το έγγραφο που βλέπετε, (κάντε "κλικ" για πλήρες μέγεθος) η ιατροδικαστική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι "ο θάνατος κυρίως οφείλεται σε μεταβολικά αίτια".

Ποιος είναι λοιπόν ο "νεκρός";

Ο γνωστός λαθρομετανάστης από την Χιλή PEDRO NAVARRO, που είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2009, για συμμετοχή του σε επεισόδιο που έλαβε χώρα από 19.00 έως 22.00 σε παράδρομο της πλατείας Καπνικαρέα στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο ...καλός αυτός λαθρομετανάστης προσπάθησε να δολοφονήσει με λάμα μήκους 31 εκ. τον Μ.Γ.
Η συνέχεια είναι γνωστή.

Στο κρατητήριο του Α.Τ. Ακροπόλεως που βρισκόταν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, επετέθη σε αστυνομικό φρουρό, προσπάθησε να τον πνίξει και να αποδράσει. Οι αστυνομικοί που ήταν στο τμήμα, έσπευσαν να βοηθήσουν τον φρουρό συνάδελφό τους. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός. Ο χιλιανός προφανώς εκμεταλλεύτηκε τις όποιες κακώσεις είχε από την συμπλοκή με τον Μ.Γ. στις 23/12/09 αλλά και στο Α.Τ. και κάλεσε μία δικηγόρο, γνωστή για την δράση της υπέρ των ..."ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και ανέφερε ότι βασανίστηκε.

Όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε αμέσως και ο χιλιανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου ανήμερα πρωτοχρονιά, σε χρόνο και με οργάνωση που θα ζήλευαν ακόμα και στην FORMULA1, η αστυνομία δίνει παραγγελία σε ιατροδικαστή να εξετάσει τον ..."βασανισμένο"
χιλιανό.
Ο ιατροδιαστής πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο.
Ο χιλιανός δεν γνωρίζει καμία ξένη γλώσσα, πλην της μητρικής του, τα ισπανικά.

Εντελώς συμπτωματικά ο ιατροδικαστής μιλάει άριστα τα ισπανικά!
Και διαπιστώνει τον θάνατό του.
Σε λίγες ημέρες μετά ο "νεκρός" χιλιανός (αν και το Πάσχα ήταν μακρυά ακόμη) αναστήθηκε, και απεχώρησε προς άγνωστο κατεύθυνση. Αν κάποιος συναντήσει ένα νεκρό χιλιανό στο δρόμο του, ας ειδοποιήσει την αστυνομία, τον ιατροδικαστή, ας ειδοποιήσει τέλος πάντων εμάς!

Γιατί άραγε κάποιοι ήθελαν να προεξοφλήσουν τον θάνατο του NAVARRO;

Γιατί ο ιατροδικαστής "πέθανε" τον NAVARRO;
Οι αποκαλύψεις μας θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, και ναι μεν θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, αλλά θα φρίξουν οι Έλληνες πολίτες.
Α.Α.
filotimia
από Gianniotis.gr
koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου