«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η οικονομική κρίση ως όχημα απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας.

Εικονική οικονομική κρίση, Εθνική κυριαρχία, πετρέλαια, διεκδικήσεις…!
Πριν μερικά χρόνια, μόλις το 2007, κατά την ορκωμοσία του κ. Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας από την κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, είχαμε ακούσει την τελευταία να μιλά για μια 5ετία κατά την οποία τα εθνικά μας σύνορα θα μειωθούν όπως και η εθνική μας κυριαρχία χάριν της ευημερίας των λαών….!

Τότε όλοι σπεύσαμε να αναρτήσουμε το βίντεο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις χωρίς όμως να φανταζόμαστε τι ακριβώς εννοούσε η συγκεκριμένη κυρία. Πιθανότατα ο κ. Καραμανλής να πραγματοποίησε την πολιτική του έξοδο γνωρίζοντας τις εξελίξεις στα θέματα της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά δεν άντεχε να μας οδηγήσει ο ίδιος προς αυτές…!
Μετά την λήψη της διακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου λοιπόν τρώμε το ένα χαστούκι μετά το άλλο ως έθνος, είτε στα εθνικά θέματα, είτε στην οικονομία, είτε στο μεταναστευτικό….! Από παντού δεχόμαστε επίθεση και έρχεται ο κ. Παπανδρέου να επιβεβαιώσει την «προφητεία» της κ. Μπενάκη δηλώνοντας και ο ίδιος 2 φορές πως χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία….!
Οι σκέψεις που δημιουργούνται από αυτά τα δεδομένα είναι συγκεκριμένες. Όλοι οι πολιτικοί μας άρχοντες γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια, ή ακόμα και προκάλεσαν την μοίρα της Ελλάδος. 
Αν γνώριζαν γιατί δεν φρόντισαν να κάνουν κάτι νωρίτερα; Επί τόσα χρόνια αποδεικνύεται πως είμαστε θεατές μιας καλοστημένης θεατρικής παράστασης από τους ίδιους μας τους εκπροσώπους! 
Οι ίδιοι πιθανόν να γνωρίζουν και την συνέχεια του έργου. Ίσως να γνωρίζουν τι θα δώσουμε στους «συμμάχους» μας για να «σωθούμε» από την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν εσκεμμένα για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Να διαπραγματευόμαστε την εθνική μας κυριαρχία…! Ωθώντας όλους εμάς τους απλούς πολίτες, να ασχολούμαστε με την φτώχεια που οι ίδιοι μας δημιουργούν, με την οικονομική κρίση και τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, την ακρίβεια, που οι ίδιοι τα δημιουργούν, οι πολιτικοί μας μαζί με τους Ευρωπαίους και κυρίως τους Αμερικανούς «συμμάχους» μας, διαπραγματεύονται τα κυριαρχικά δικαιώματα τα οποία θα τους παραχωρήσουμε ως έθνος για να … «γλιτώσουμε»! Έχοντας αποπροσανατολίσει εμάς λοιπόν, αφού ασχολούμαστε με τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, την ακρίβεια…., προχωρούν ανενόχλητοι στην αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού δίνοντας την Ελληνική ιθαγένεια σε 600.000 μετανάστες. Πρακτικά, αν λάβουμε υπόψη την υπογεννητικότητα μας και τον ρυθμό γεννήσεων των μεταναστών, η αντικατάσταση μας από τους «εισαγόμενους» Έλληνες είναι ζήτημα μερικών 10ετιών. Αυτό όμως δεν φαίνεται να μας συγκινεί, καθώς εμείς σκεφτόμαστε μόνο…. τον μισθό μας! Δεν μας ενδιαφέρει σε ποια Ελλάδα θα ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Αν θα υπάρχει κράτος με όνομα Ελλάδα τότε. Ταυτόχρονα με όλα αυτά, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Βούλγαροι διεκδικούν κομμάτια Ελληνικής γης και Ελληνικής ιστορίας. Ίσως με γνώμονα την «οικονομική κρίση» που μας ταλανίζει να υποχρεωθούμε να δώσουμε κάτι από όλα αυτά σε κάποιους από τους γείτονες, οι οποίοι φυσικά υποκινούνται από τις Η.Π.Α. Θα πουν κάποιοι …για ποιόν λόγο να ασχοληθεί η Αμερική να πάρει από την φτωχή Ελλάδα εδάφη; Η απάντηση έχει δοθεί πολλές φορές και δόθηκε ξανά από την πρόσφατη εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος». Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδος είναι τεράστιες σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Οι αποκαλύψεις που βγάζουμε τόσο καιρό στα ιστολόγια και που ακούγονται από βουλευτές όπως ο κ. Βελόπουλος του ΛΑ.Ο.Σ, επιβεβαιώθηκαν και από τον έγκριτο κ. Χαρδαβέλα. 
Η Ελλάς διαθέτει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου σε Θράκη , Μακεδονία, Αιγαίο, Ιόνιο…., Ουράνιο, όσμιο, Χρυσό…..! Φυσικά όλα αυτά και άλλα ορυκτά δεν τολμούν να τα αγγίξουν διαχρονικά οι Ελληνικές κυβερνήσεις. Θα μπορούσαμε να τρώμε με χρυσά κουτάλια Έλληνες και να μην έχουμε οικονομική κρίση…! Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε. Είναι προφανές λοιπόν πως αυτός είναι ο λόγος για να μας αναγκάσουν οι «σύμμαχοι» να δώσουμε εδάφη μας. Σκεφτείτε σε ποια εδάφη μας υπάρχουν ζητήματα και διεκδικήσεις και θα καταλάβετε….! Όλα λοιπόν ήταν ένα καλοστημένο θέατρο. Πρωταγωνιστές, Έλληνες πολιτικοί και «σύμμαχοι». Θεατές όλοι εμείς. Το τέλος της παράστασης όμως δεν έχει γραφτεί ακόμα. Επιβάλλεται η Αφύπνιση των Ελλήνων άμεσα. Το σχέδιο όπως αντιλαμβάνεστε έχει περάσει στο τελικό στάδιο. Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνεχώς πρόσθετα σκληρά μέτρα, για να σκύψουμε και άλλο το κεφάλι και να μην αντιδράσουμε σε τίποτα. Θα ζητήσουν σίγουρα εγγυήσεις. Ίσως όμως αυτή την φορά να ζητήσουν χειροπιαστές εγγυήσεις καθώς έχουν μάθει πλέον την αφερεγγυότητα των Ελλήνων κυβερνώντων. Ποιες θα είναι αυτές; Θα το δούμε. Το μόνο που επιβάλλεται είναι εκείνη την περίοδο να συστρατευθεί το έθνος και να εμποδίσει την απώλεια εδαφών και εθνικής κυριαρχίας. Αφυπνισθείτε!
..(( Λ )).. ellinikiafipnisis.blogspot
armyalert.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου