«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κόλαφος για την κυρία Δραγώνα!

  • Στερείται βασικού τίτλου σπουδών, βεβαιώνει το ΔΙΚΑΤΣΑ!
Έκθετη είναι η κυρία Δραγώνα, αλλά και εκείνοι που την εξέλεξαν καθηγήτρια, από τη στιγμή που αποκαλύπτεται, σύμφωνα με τη βεβαίωση του ΔΙΚΑΤΣΑ, ότι δεν έχει βασικό τίτλο σπουδών!
Δημιουργείται τεράστιο ηθικό και πολιτικό, αλλά και νομιμότητας θέμα από τη στιγμή που η κυρία Δραγώνα είναι ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Και δεν έπρεπε να υπάρχει καμία σκιά στους τίτλους σπουδών της… Τώρα τι θα απαντήσει σ’ εκείνους που δεν έχουν βασικό τίτλο σπουδών και πρέπει να ξανακάτσουν στα θρανία;
Το έγγραφο του ΔΙΚΑΤΣΑ διαψεύδει και τους ισχυρισμούς που έχει προβάλει, ότι εκείνη την εποχή το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν έπραττε όπως σήμερα. Έπραττε και καλοέπραττε.
Υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα συναδέλφων της με τα ίδια προσόντα που αναγκάστηκαν να δώσουν μαθήματα ή να επαναλάβουν από το Α’ έτος μαθήματα (4 χρόνια, όπως η Αννούλα Βεγλερή, που είναι της ίδιας με την κ. Δραγώνα χρονιάς…).
Απλούστατα, η κυρία δεν το έπραξε.
Το σημαντικότερο είναι ότι με αυτόν τον τίτλο η εκλογή της ή οι εκλογές της ήταν ΑΚΥΡΩΣΙΜΕΣ στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είτε λοιπόν δεν είχε συνυποψήφιο ή κανένας άλλος που να έχει έννομο συμφέρον δεν προσέφυγε στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, οπότε ήταν 100% βέβαιη η ακύρωση της εκλογής, ή υπήρξε συνυποψήφιος που πείστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Αλλά και να είχε ακυρωθεί όπως του Λιάκου, πάλι θα τη διόριζαν…
Αυτά για την ευνοιοκρατία, η οποία περιέργως σε άτομα με την αυτή ιδεολογική απόκλιση εφαρμόζεται…

paron.gr 
kostasxan.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου