«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Η Βρώμικη σκευωρία με τον Χιλιανό αποκαλύπτεται ξερνώντας ανυπόφορη βρώμα που δεν κρύβεται πλέον


Από σήμερα αρχίζουμε την αποδόμηση του κατασκευασμένου κατηγορητηρίου από τους «αδιάφθορους» της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, σε βάρος αθώων αστυνομικών, που αφορούν στην σκευωρία με πρωταγωνιστή τον χιλιανό λαθρομετανάστη – εγκληματία – φυγόδικο NAVARRO Pedro.
       Ως πρώτο στοιχείο θα αναφέρουμε ποιός είναι ο προφυλακισμένος αστυνομικός. Πρόκειται για έναν νέο που απέκτησε με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ τίτλο σπουδών στις πολιτικές επιστήμες, από το πανεπιστήμιο Linkopings της Σουηδίας (2008). Δεν θα επεκταθούμε στις πολλές επιστημονικές του εργασίες και δραστηριότητες, αλλά θα μνημονεύσουμε μόνον ότι γνωρίζει 3 γλώσσες (Αγγλικά, Σουηδικά, Γερμανικά). Κλασσικό προφίλ βασανιστή, δεν συμφωνείτε;
           Τώρα ας δούμε για ποιό λόγο συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος από τις 7 Ιανουαρίου 2010. Έδερνε, λένε οι αδιάφ(θ)οροι για τις εσωτερικές υποθέσεις της αστυνομίας, ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ !!!! τον χιλιανό εγκληματία, από τις 14.00 έως 17.00 την 31η Δεκεμβρίου 2009, υιοθετώντας με ύποπτη ευκολία την κατάθεση του χιλιανού. 
Όμως οι (α)διάφοροι την πάτησαν. Ο αστυνομικός βρισκόταν αιμόφυρτος από τα χτυπήματα του NAVARRO, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών από τις 14.45 της ίδιας ημέρας, για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματά του.(βλ ντοκουμέντα) 
Για όλους τους ανθρώπους, πλήν των ασχολουμένων με την πάταξη της διαφθοράς στην αστυνομία, το διάστημα μεταξύ 14.00 έως 14.45 ισοδυναμεί με τρία τέταρτα της ώρας και όχι με τρείς ώρες. Τώρα πως μπορεί κάποιος αστυνομικός να βασανίζει κρατούμενο στην περιοχή της Ακρόπολης και ταυτόχρονα να βρίσκεται τραυματισμένος ό ίδιος στο Λαϊκό νοσοκομείο, μόνο η μεταφυσική μπορεί να απαντήσει, ή η θεωρία του διακτινισμού. 
Αλλά πως θα έπειθαν την Δικαιοσύνη; Τρίωρος «βασανισμός» είναι «χορταστικός». Άσε που οι απανταχού υπερασπιστές των δικαιωμάτων των δήθεν κατατρεγμένων θα είχαν την ευκαιρία να στήσουν το δικό τους πανηγύρι, όπως και έγινε. Προσέξτε και τις ημερομηνίες. Πριν αρχίσει οποιαδήποτε έρευνα έχουν καταδικαστεί οι αστυνομικοί, από την πολιτική ηγεσία, την «συνδικαλιστική» οργάνωση ΠΟΑΣΥ, την κ. Κούνεβα και τις λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις».
-- "Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αλλοδαπός κρατούμενος στο Τμήμα Ακρόπολης μετατράπηκε σε σάκο του μποξ από μερικούς απάνθρωπους και ασυνείδητους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, αφού βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος. ( Χρυσοχοΐδης, 2 Ιανουαρίου 2010)
-- «…ειδεχθές συμβάν βάναυσης κακοποίησης αλλοδαπού κρατουμένου…. από νέους {ένστολους βρικόλακες}» (ΠΟΑΣΥ 3 Ιανουαρίου 2010)
-- Η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
ΑΡΑΒΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, άρχισαν να διαμαρτύρονται για βασανισμούς σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Ελλάδος. ( 2 Ιανουαρίου 2010)
-- …στα βασανιστήρια που υποβλήθηκε ο άτυχος κρατούμενος εξαιτίας των οποίων νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, πρόκειται για τον αξιωματικό υπηρεσίας που συνέταξε δικογραφία για τον κρατούμενο, στην οποία έκανε αναφορά για δήθεν απόπειρα απόδρασής του. Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010
               Η σκευωρία είχε ως συνέπεια την έκδοση εντάλματος κράτησης του αστυνομικού, στις 7 Ιανουαρίου, με το σκεπτικό ότι… «καταδεικνύει θρασύτητα, έντονη αντικοινωνικότητα, …. ταπεινά ελατήρια». «Όλα τα ανωτέρω καθιστούν πολύ πιθανή την διάπραξη από αυτόν στο μέλλον και νέων, όμοιων ή συναφών αδικημάτων. Κρίνεται δε σφόδρα πιθανό ότι δεν θα παραστεί στο Δικαστήριο και δεν θα υποβάλλει εαυτόν στην εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης που τυχόν θα εκδοθεί σε βάρος του» 
        Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Απόδειξη ο εξευτελισμός των σκευωρών που προήλθε από το «χαϊδεμένο παιδί» τους τον χιλιανό εγκληματία. Ο NAVARRO αν και είχε διαταχθεί η κράτησή του από την Δικαιοσύνη, αφέθηκε ελεύθερος και βεβαίως ήταν αυτός που δεν παρέστη στο Δικαστήριο και δεν υπέβαλλε τον εαυτό του στην εκτέλεση της καταδικαστικής αποφάσεως που τυχόν θα εξεδίδετο εις βάρος του. 
Πήγε όμως στο Α.Τ. Ακροπόλεως και ζητούσε τα χρήματα που δήθεν είχε μαζί του όταν συνελήφθη, κατηγορώντας αστυνομικούς για κλοπή επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό θρασύτητα, έντονη αντικοινωνικότητα και ταπεινά ελατήρια. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. Σύμφωνα με αυτές ουδέποτε υπήρξε βασανισμός και άλλα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. 
ΕΠΙΣΗΣ, γιατί οι α-διάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. δεν εξέτασαν τον αργεντινό Μάξ, που βρίσκεται εδώ και δύο περίπου χρόνια στις φυλακές των Πατρών και γνωρίζει καλά τα έργα και τις ημέρες του χιλιανού που προσκύνησε η Ελληνική πολιτεία, για να τον κάνει ενεργούμενό της στην βρωμερή αυτή σκευωρία;
ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η κατοικία του NAVARRO;
Πως κερδίζει το ψωμί του εδώ και δύο χρόνια;
Έχει ξαναδημιουργήσει παρόμοια περιστατικά στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη που ήταν κρατούμενος;
Γιατί η δικηγόρος από κάποια ΜΚΟ που τον επεσκέφθη το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου 2009 δεν ανέφερε τίποτα περί βασανιστηρίων;
Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου