«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Οι κοτσάνες στην Βουλή - η "συγνώμη" στο twitter


Μέχρι και το παρδαλό κατσίκι γέλασε με την κοτσάνα που εκσφενδόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ πληροφορώντας μας ότι ο Μπαρακ Ομπαμα είναι μουσουλμάνος!!!
Ειλικρινά όμως δεν ξέρω τι είναι γραφικότερο και τραγικότερο για τον εν λόγω κύριο. Η ανοησία που είπε για τον πλανητάρχη , η περισσότερο ανόητη δικαιολογία που επικαλέσθηκε για να διορθώσει τα αδιόρθωτα ή ο τρόπος με τον οποίο ζήτησε «συγνώμη». Mea Culpa για την ακρίβεια γιατί όπως έχουμε ξαναπεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη ΣΥΓΝΩΜΗ είναι παντελώς άγνωστη στους εγωιστές πολιτικούς μας

Δείτε λοιπόν πώς προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα, με τρόπο που θυμίζει
ανίκανο διαιτητή που διορθώνει λανθασμένη υπόδειξη για ανύπαρκτο πέναλτι με νέα επίσης λανθασμένη υπόδειξη για επίσης ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ αυτού που πριν αδικήθηκε

«Mea culpa. Στόχος μου ήταν να φωτίσω το πολυπολιτισμικό background του Ομπάμα και όχι τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις» ήταν η ανάρτηση του γραφικού κυρίου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης twitter. H κοτσάνα εκτοξεύτηκε στην Βουλή, η ουρά στα σκέλια μαζεύτηκε μέσω twitter!!!

Αλήθεια όμως έστω και έτσι πρόκειται πράγματι για διόρθωση?

Αν δηλαδή ο πλανητάρχης ήταν πράγματι μουσουλμάνος, αυτό θα ήταν πρόσθετη απόδειξη «πολυπολιτισμικού background» ?

Από πότε ο μουσουλμανισμός χαρακτηρίζεται ως θρησκεία ανεκτική και φιλική στην πολυπολιτισμικότητα και δεν το ξέρω?
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι μιλά για «μαχαίρι στους άπιστους» και «εξισλαμισμό των απίστων με κάθε μέσο». Από πότε άλλαξε βιολί το ισλάμ και έγινε πρέσβης πολυπολιτισμικότητας?
Υπάρχει άραγε έστω και ένα παράδειγμα ηγέτη ισλαμικού κράτους που να υποστηρίζει την πολυπολιτισμικότητα εντός των συνόρων του? Ρωτώ έτσι για να μην μας τρελάνει τελείως ο κύριος υπουργός.


Μήπως τελικά όταν κάποια πρόσωπα ξεπερνούν κάθε όριο γραφικότητας και ασχετοσύνης πρέπει αντί να ζητούν ανόητες «συγνώμες» να μας απαλλάσσουν απ την παρουσία τους πηγαίνοντας σπίτι τους?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου