«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Χάρη μας κάνει η Τουρκία που έχει στρατεύματα στην Κύπρο. Προκλητικός ο Τούρκος διαπραγματευτής για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Προκλητικός εμφανίστηκε σε ομιλία του σε Τούρκους και Τουρκοκύπριους δημοσιογράφους, σε δεξίωση στο Φόρεϊν Οφις προς τιμήν του, ο Τούρκος διαπραγματευτής για την ένταξη της χώρας του στην ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς.

Ο Μπαγίς δήλωσε στη δεξίωση που έγινε την Τετάρτη ότι λόγω της παρουσίας των τουρκικών στρατευμάτων δεν υπήρχαν θύματα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια.

Ερωτηθείς εάν η χώρα του είναι διατεθειμένη να βοηθήσει προς μία πιο θετική κατεύθυνση των συνομιλιών, απάντησε ότι χωρίς την Τουρκία δεν θα άρχιζαν οι συνομιλίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Βρετανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Κρις Μπράιαν, ο οποίος δήλωσε ότι όσο υπάρχουν τουρκικά στρατεύματα στην Κύπρο, οι Ελληνοκύπριοι δεν μπορούν να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς.

Το τι χρειάζεται να γίνει είναι να φθάσουμε στην κάθαρση, η οποία θα επέλθη με την επανένωση της Κύπρου, τόνισε ο Βρετανός υφυπουργός.

Σπ.Κουντούρης
πηγή ΕΘΝΟΣ
από το Hellenic Revenge

ΣΧΟΛΙΟ
Πολύ τσαμπουκάς ο φίλος του πρωθυπουργού μας. Γιατί νομίζω ότι θεωρεί φίλους του τους Τούρκους ή κάνω λάθος; Μέχρι και αλληλογραφία έχει ανοίξει με τον Ερντογάν και του τάζει λαγούς με πετραχήλια..... Ο Ερντογάν έχει να το λέει σε όλους για την νέα φιλική σχέση που αναπτύσσει με τον Ελληνα πρωθυπουργό.
Φυσικά όπως έχουμε ξαναπεί ο Τούρκος όταν του κάνεις τσαμπουκά μαζεύεται. Αν όμως δείχνεις ηττοπάθεια σου δίνει το χέρι του να το φιλήσεις και εκεί που πάς να το φιλήσεις σου κολλάει την σφαλιάρα....
Ο Πρωθυπουργός έσκιψε να φιλήσει το χεράκι του Ερντογάν κι εκείνος όπως βλέπετε έχει τώρα αμολήσει τα σκυλιά του να λένε βλακίες εναντίον των Ελλήνων στα διεθνή και ευρωπαϊκά φόρα....

Καλά ξυπνητούρια.... 
koukfamily.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου