«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ενός νομοσχεδίου (κακού) μυριάδες (λαθρομετανάστες) έπονται. 4 Φεβρουαρίου 2010: Η άλωση της Ελλάδος πραγματοποιήθηκε.

4 Φεβρουαρίου 2010: Η άλωση της Ελλάδος με την βοήθεια των σύχρονων εφιαλτών Ραγκούση και Jeffry Παπανδρέου! Ψηφίστηκε το επαίσχυντο νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. Παρακάτω σας παραθέτω μερικά χαρακτηριστικά του ανθελληνικού νομοσχεδίου.
Με την προϋπόθεση της επιτυχούς εξέτασης στην ελληνική γλώσσα, την πολιτική αγωγή και την ιστορία θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια οι νόμιμοι μετανάστες που διαμένουν στη χώρα για διάστημα πέντε ετών, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.
Τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών θα μπορούν να παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια, αφού θα έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο.
Το νομοσχέδιο έχει τους εξής στόχους:
1) Τα παιδιά, που γεννιούνται στην Ελλάδα από γονείς οι οποίοι και οι δύο διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα πέντε τουλάχιστον χρόνια, παίρνουν αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια.
2) Παιδιά νόμιμων μεταναστών που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο, μπορούν και αυτά να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.
3) Όσον αφορά την απόκτηση ιθαγένειας με πολιτογράφηση, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι για να μπορεί ο μετανάστης να υποβάλλει αίτηση για ιθαγένεια, θα πρέπει να έχει διαμείνει επί πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Θα υπάρχει προθεσμία δύο ετών για την απάντηση της Πολιτείας.
Θεσπίζεται το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές πρώτου βαθμού σε ομογενείς και μετανάστες που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, εφόσον έχουν οριστικές άδειες διαμονής.
Οι μετανάστες θα μπορούν να εκλέγονται έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου υπό την προϋπόθεση ότι μιλούν επαρκώς την ελληνική γλώσσα (ποιος θα το πιστοποιεί κύριοι βολευτές του ΠΑΣΟΚ; Ο κ. Ραγκούσης;).
Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ’ αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ελληνισμό και όλα αυτά πρός χάριν μερικών που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια και καθαρίστριες στα σπίτια τους και προς χάριν μερικών που εκτελούν εντολές άνωθεν...
Πηγή

kostasxan.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου