«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Αποκάλυψη -Καταγγελία του Προέδρου των μεταναστών Ελλάδας. «Ψηφοθηρική η σκοπιμότητα του Νομοσχεδίου»

Η αλήθεια δεν κρύβεται!!!!
Όταν οι σχεδιασμοί υποκρύπτουν δόλο , είναι επόμενο να καταγγελθούν από τα νοήμονα όντα έστω και αν ακόμα αυτά μέσω της αποκάλυψης θα στερηθούν τα ευεργετήματα που τους παρέχουν οι δόλιοι αφού αυτά θα καταστούν υποχείρια των !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ..
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ...... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΉΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

Διαφωνούν κάθετα οι μετανάστες να αποτελέσουν μέσω της παροχής ιθαγένειας από την κυβέρνηση το εργαλείο για την πολυετή παραμονή στην εξουσία των "πράσινων" , αφού η ένταξη τους όπως είπε ...ως Έλληνες στην ελληνική κοινωνία δεν αποτελεί πιστεύω των πολιτών της χώρας αλλά ενός κόμματος που επιθυμεί να τους χρησιμοποιήσει για την παραμονή του στην εξουσία.
Το Λημερι
dhmopshfisma.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου