«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Νίκαια. Την τραυμάτισαν για την τσάντα

Σε μια πόλη που, από παράδεισο των μικρασιατών κατάντησε μια μίζερη ανθρωποφωλιά κάθε λογής εγκληματία από κάθε σημείο του πλανήτη και με τις ευλογίες, και την σκέπη της δημαρχιακής αρχής.
Τραυματισμοί, σπείρες, κλοπές, πυροβολισμοί, δολοφονίες, και άλλα όμορφα ανήκουν στον σημερινό «παράδεισο»της μικρασιατικής Νίκαιας (Βιθυνίας), την οποία θα μπορούσαμε να μετονομάσουμε πλέον σε Νίκαια Βοθυνίας (εκ του Βόθυνος-Βόθρος)
Ας συνέλθουμε όλοι από το μετατραυματικό σοκ και ας ξαναδημιουργήσουμε από τις στάχτες μια νέα Ελλάδα. Μια Ελλάδα χωρίς Εφιάλτες.

Η είδηση

Την τραυμάτισαν για την τσάντα

Στο νοσοκομείο κατέληξε μία γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα τσαντάκηδων, την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στη Νίκαια.

Το περιστατικό συνέβη στις 17:21, στην οδό Βιθυνίας 297. Δύο άτομα αιφνιδίασαν τη γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε μόλις 50 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα, η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι δράστες στο μεταξύ είχαν γίνει «καπνός».
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου