«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Επίθεση με σοβαρό τραυματισμό σε άνδρες της ομάδας «Ζ» έξω από το "άσυλο" της ΑΣΟΕΕ


110210-asoeeΕπίθεση δέχθηκαν λίγο πριν τις 16:00 δύο άνδρες της ομάδας «Ζ», έξω από το "άσυλο" της ΑΣΟΕΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ένας.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Αντωνιάδου και Μαυροματαίων.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε δεχθεί κλήση για ένα άτομο που προσπαθεί να διαρρήξει αυτοκίνητο. Όταν οι δικυκλιστές της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο εντόπισαν, όντως, ένα άτομο να προσπαθεί να ανοίξει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και απλά είχε χάσει τα κλειδιά του.
Πριν προλάβουν να προχωρήσουν στα περαιτέρω οι αστυνομικοί δέχθηκαν «βροχή» από πέτρες από άτομα που βρίσκονταν στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ.
Από τις πέτρες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο ένας από τους δυο αστυνομικούς, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. αυτή την στιγμή απλά ερευνά αν πρόκειται για τον πραγματικό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ή αν αποτέλεσε «δόλωμα» για ενέδρα σε βάρος των αστυνομικών.
elkosmos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου