«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ο Έλληνας που δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς, δεν ήταν άνθρωπος αλλά απλά ..…χρήστης!

Ο κοινωνικός ρατσισμός στο απώγειο στη “Νέα Διακυβέρνηση”. Με την ευγενική χορηγία του νέου φορέα, της “Κρατικής Αστυνομίας”. Η συνεργασία των διαπλεκόμενων ΜΜ”Ε”, δεδομένη.
Έχουμε λοιπόν μία στυγνή δολοφονία ενός Έλληνα ιθαγενή από αλλοδαπούς στην Ομόνοια που έχει γίνει πεδίο μάχης (μπράβο κύριε υπουργέ ΠΡΟ ΠΟ).
Τι κάνουμε λοιπόν για να αμβλύνουμε τις αντιδράσεις; Μα φυσικά κολλάμε την ταμπέλα “πρεζάκι”. Πρεζάκι λοιπόν ο δολοφονημένος, άρα μην πολυασχολείστε. Τι δικαίωμα ζωής έχουν άλλωστε τα “πρεζάκια”;
Όσο για τα ΜΜ”Ε”; Έκαναν ήδη την τοξικολογική εξέταση και έβγαλαν το πόρισμα. Αν ήταν όμως κανένας πρεζέμπορος συνάδελφος δουλεμπόρων και έτρωγε καμιά σφαλιάρα από κάποιον Έλληνα χρήστη, τότε θα βλέπατε σάλος που θα ξέσπαγε. Τι κοράνια, τι “στοπ στην Ισλαμοφοβία”, βαθυστόχαστα άρθρα για τους “κακούς ρατσιστές”.
Ο κοινωνικός ρατσισμός βλέπετε τις εποχές του ΔΝΤ, ξεκινά από τον μεροκαματιάρη, τον μισθωτό
και καταλήγει στο πρεζάκι της Ομόνοιας. Διαβάστε την είδηση για τον “χρήστη”…
Δύο αιματηρά επεισόδια με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου