«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σταμάτησε να ...βρυχάται το πολιτικό "πεκινουά".!

Σήκωσε "μπαϊράκι" το πολιτικό... πεκινουά και άρχισε να ...βρυχάται ως δήθεν θιγμένο πολιτικό τέρας.
Είμαι αρκετά νέος στην ηλικία και ευτυχώς - για μένα - βρέθηκε ένα Γερμανικό περιοδικό και έγινε αιτία ώστε να ενημερωθώ κι' εγώ από τα παχύσαρκα εγχώρια πολιτικά τρωκτικά, ότι μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας υπάρχουν ανοιχτοί ...λογαριασμοί.
Ο αντιπρόεδρος της "Ελληνικής" ...κυβέρνησης (;) που τω πάλαι πέρναγε γεννεές δέκα τέσσερις τον ..."προϊστάμενό" του, ενοχλήθηκε σφόδρα από το εξώφυλλο του Γερμανικού περιοδικού focus, και απείλησε την Γερμανική αυτοκρατορία ότι θα την κάνει ...ντα ντα.!
Στις πρώτες μέρες χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Είπε πολλά. Είπε ότι θα ανοίξει το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων και ετοιμάσθηκε για … ελληνογερμανικό πόλεμο.
Σήμερα μαθαίνω ότι ο προδότης του Οτσαλάν χαμήλωσε τους τόνους. Αρχίζει να μαζεύει και να γλείφει τα σάλια των ...βρυχηθμών του.
Είναι σαν αυτό που λέμε ...χέσαμε και τα πατήσαμε (sorry).
Κι' όλα αυτά για τον δεξιό μέσο δάκτυλο ενός χεριού.!
Είναι ακριβώς το ίδιο δάκτυλο που μας δείχνει ο ίδιος εδώ και 30 χρόνια. Και δεν βρέθηκε κανένας να του το ...κόψει σύριζα.
Σήμερα έχασα και την τελευταία μου ελπίδα.
Μετά το εξώφυλλο του focus έπεσα στην παρακολούθηση του Περσικού ...τύπου.
Λέτε να έχω κανα τυχερό και πάρω καμιά περσική αποζημίωση λόγω Ξέρξη κ.λ.π. ;;;
Πολιτικό πεκινουά, δεν γα.....αι πρωί πρωί (εσύ το είπες).
 
 
Γιαννιώτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου