«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ιθαγένεια: Ο βασικός στόχος αποκρύπτεται.....κατασκευή μειονοτήτων

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο βασικός στόχος αυτών που προωθούν την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες και λαθρομετανάστες, είναι η δημιουργία μέσα σε κάθε ελληνική πόλη, μιας Μουσουλμανικής κοινότητας. Η διεθνής εμπειρία έχει δείξει οτι οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται σε καμιά περιοχή της Γης.
Σε 50 περίπου χρόνια και η πιο μικρή πόλη της Ελλάδας θα έχει ένα μουσουλμανικό πυρήνα "αποσταθεροποίησης". Οι άνθρωποι αυτοί θα πολλαπλασιάζονται με μεγαλύτερο ρυθμό απο ότι οι Ελληνες, θα έχουν αποκτήσει περιουσία και θα ξεκινήσουν συγκρούσεις ανάμεσα στον ελληνικό πληθυσμό για μικροκτηματικές διαφορές. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ χριστιανισμού και μουσουλμανισμού θα τους γκετοποιήσει.
Το αξιοπερίεργο είναι οτι αυτά τα αυτονόητα κάποια "θολομένα" μυαλά, τα θεωρούν "πρόοδο".

Πρέπει κάθε Ελληνας να συνειδητοποιήσει οτι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα σφάζονται κυριολεκτικά στις συγκρούσεις που θα γίνονται στο μέλλον με τις μουσουλμανικές κοινότητες.
Προσέξτε μια λεπτομέρεια που αποκρύπτουν.  
"Το 68% των βιασμών στην Δανία γίνεται απο Μουσουλμάνους 2ης και 3ης γενιάς".
Αν υπολογίσετε οτι αποτελούν κάτω από το 4% στη Δανία, σκεφτείτε σε τι καταστροφή οδηγεί τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Και αν επιπλέον αληθεύουν αυτά που είπε ο πρόεδρος των μεταναστών, οτι οι μετανάστες θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τότε πιθανότατα η χώρα μας θα μπεί σε ένα νέο εμφύλιο.
http://antipliroforisi.blogspot.com/

Σημείωση: Σε 50 χρόνια η Ευρώπη θα κατοικείται στην πλειοψηφία της από μουσουλμάνους. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από μελέτες που καταγράφονται στο βίντεο που ανεβάζω.
Ο Καντάφι δηλώνει στο βίντεο ότι οι Μουσουλμάνοι θα γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου τούτου, χωρίς πολέμους και τρομοκρατία. Το Δημογραφικό πρόβλημα δρομολογεί τις εξελίξεις, στην Ευρώπη και στην χώρα μας.
δείτε το βίντεο:
http://www.ianos.net/ftp/demographicproblem.wmv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου