«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Χρυσοχοϊδης: "Δεν συλλαμβάνουμε τους λαθρομετανάστες που εγκληματούν γιατί δεν χωράνε στις φυλακές"!!!!

Ελεύθεροι να εγκληματούν γιατί δεν χωράνε οι φυλακές!

ΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, συντονιστής κίνησης πολιτών για το κέντρο της Αθήνας, βγήκε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και είπε το εξής εκπληκτικό: "Σε συνάντηση που είχαμε προ ημερών με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις γειτονιές μας από την εγκληματικότητα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας είπε ότι δεν συλλαμβάνουμε τους λαθρομετανάστες γιατί δεν χωράνε οι φυλακές"!
Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη χειρότερο που αποκάλυψε ο κ. Νικολακόπουλος. Ο Χρυσοχοϊδης τους ζήτησε για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν να απευθύνονται στον υπουργείο και όχι στην ΕΛ.ΑΣ.!
Βρισκόμαστε σε… προεκλογική περίοδο για τον Δήμο της Αθήνας Μιχάλη μου και δεν μας το λες; Και επιτέλους συνειδητοποίησε ότι αντιεξουσιαστής υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν μπορείς να είσαι.
Συμμορίες
Αλλά οι καταγγελίες είχαν και συνέχεια. Λίγη ώρα αργότερα επίσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Ομόνοια – ξέρετε εκεί κοντά την Ευρυπίδου και την Μενάνδρου – είπε ορθά κοφτά πως πρέπει να είναι η μοναδική ταβέρνα της Ελλάδας που δεν δουλεύει βράδυ!
Και αυτό γιατί οι πελάτες φοβούνται κι όσοι το αποτολμούν ζητάνε να μάθουν που έχει πάρκινγκ εκεί
κοντά για να… διασώσουν τα αυτοκίνητά τους από τη ληστρική μανία των λαθρομεταναστών που έχουν γκετοποιηθεί.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έλεγε ότι κάθε βράδυ που σχολάει τρέμει το φυλλοκάρδι του, ενώ κατήγγειλε ότι έχει δημιουργηθεί μια συμμορία Μαροκινών και Αλγερινών που… δηλώνουν Παλαιστίνιοι (για λόγους συμπάθειας) και έχουν ρημάξει όλα τα μαγαζιά της περιοχής! Κύριε Οικονόμου ακούτε; Ή επι του θέματος θα επιληφθεί ο Χρυσοχοϊδης;
elora.gr 
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ 
πριν να είναι πολύ αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου