«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Δεκάδες οι προληπτικές συλλήψεις από τους φίλους των αντιεξουσιαστών Χρυσοχοίδη και Βούγια!!! (video)

μΠΑτΣΟΚ! Αναίτιες προσαγωγές κατοίκων ακόμα και ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Το video λόγω τεχνικού προβλήματος φαίνεται όταν πατήσετε « διαβάστε περισσότερα»

 
Είσαι μπιστολέρο; Δουλέμπορος; Παιδέρας; Πρεζέμπορος; Είσαι δικός μας!

Αυτό ακριβώς είναι το κράτος που έχει στήσει ο Χρυσοχοΐδης και το μΠΑτΣΟΚ. Είσαι παρακρατικό κάθαρμα; Μπορείς να διαδηλώνεις ελεύθερα.
Είσαι πολίτης καθ’ όλα νόμιμος; Πλήρωνε ΒΛΑΚΑ και αν σηκώσεις και κεφάλι, έχει προσαγωγή.
Μιλάμε βέβαια για τα έκτροπα που συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην πλατεία Αττικής όπου οι πολίτες της περιοχής είχαν οργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση της γειτονιάς και το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Τι θράσος…
Με φασιστική μεθόδευση και επέμβαση, εκμεταλλευόμενοι την απεργία των μέσων, τα δουλικά της “Νέας Διακυβέρνησης” άρχισαν αναίτιες προσαγωγές εις βάρος των συγκεντρωμένων πολιτών, ακόμα και μέσα από την τοπική εκκλησία.
Άλλος ένας κρίκος στο σκηνικό τρόμου που ετοιμάζουν στα πρότυπα της Αργεντινής. Ο δρόμος βλέπετε πρέπει να καθαρίσει, κάθε προσπάθεια αυτοοργάνωσης των πολιτών πρέπει να καταστραφεί. Είτε με τα ένστολα “όργανα”, είτε με τρομοκρατικές χειροβομβίδες και καλάσνικοφ.
Τα ΜΜ”Ε” βέβαια θα υποβαθμίσουν την είδηση, πιστοί στην ιμπεριαλιστική προπαγάνδα του ΔΝΤ και των αρλεκίνων της κυβέρνησης. Σε λίγο νεώτερα.
olympia

Ακόμη και αυτή την στιγμή κάτοικοι βρίσκονται στην πλατεία Αμερικής!

Ακόμη και με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών..ακόμη και με το κλίμα τρόμοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν....αυτή την στιγμή στην πάνω μεριά της πλατείας Αμερικής είναι παραπάνω από 80 κάτοικοι της περιοχής εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.
Ενώ οι αναρχικοί και αντιρατσιστές βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο
που τους έχει "δωρηθεί" ως κατάληψη!!!

Στις σελίδες παραπληροφόρησης των αναρχικών προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν έγινε συγκέντρωση Ελλήνων και πως τα άπλυτα πετύχανε τον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς θα πέσει πολύ γέλιο γιατί το υλικό που θα βγει σε επόμενες αναρτήσεις θα αποδείξει πως εκτός από άπλυτοι και μισθοφόροι...είναι ψεύτες και βλάκες!!!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκτός απο τον εκδότη του "Στόχου" στους προσαχθέν
τες είναι ακόμη η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αθηνών, Τομεάρχης Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη, καθώς και το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλίας Λέντζος, ο Τάσσος Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας!..και τουλάχιστον ακόμη 25 άτομα...
Λέμε τουλάχιστον γιατί η εντολή είναι ξεκάθαρη...προσαγωγές και συλλήψεις σε κάθε Έλληνα!!!
την ίδια στιγμή οι κρατοαναθρεμένοι αναρχικοί παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους με την αστυνομία προκαλώντας χωρίς φυσικά να προσαγάγεται κανείς!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ

Greekalert

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ!

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με το τρομοκρατημένο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ και του Χουντοχοϊδη να δίνουν ρέστα! Αυτή τη στιγμή Αστυνομικές Δυνάμεις κρατάνε εγκλωβισμένους σε μια γωνία ΕΛΛΗΝΕΣ κατοίκους της Πλατείας Αμερικής, προφανώς επειδή θεωρούν πως αποτελούν μεγάλο κίνδυνο οι γιαγιάδες και οι παπούδες που έχουν κάθε δικαίωμα -όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- να συναθροίζονται! Την ίδια ώρα οι αναρχοάπλυτοι έχουν ξαμοληθεί στα γύρω στενά με ΡΟΠΑΛΑ και άλλα... σύνεργα, καλυπτόμενοι πλήρως απο τον Χουντοχοϊδη τον οποίο εντελώς συμπτωματικά χθες συνάντησε η Βήχου και η παρέα της!  
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

πηγή

Greekalert

Αγαστή συνεργασία αντιεξουσιαστών με την εξουσία

Αγαστή συνεργασία αντιεξουσιαστών, επαγγελματιών αντιρατσιστών και διακτινιζόμενων κατοίκων με την αστυνομία του Χουντοχοίδη

Κατόπιν υποδείξεων των γνωστών πολυκατοίκων
η Αστυνομία είχε από νωρίς κλείσει την πλ. Αμερικής
μπλοκάρωντας όλους τους γύρω δρόμους.

Από τις 5 και μετά οποιοσδήποτε πήγαινε προς την πλατεία Αμερικής διωχνόταν από τις αστυνομικές δυνάμεις με την απειλή της σύλληψης.
Την ίδια στιγμή οι λίγοι και γραφικοί αντιρατσιστές συνοδευτήκανε από την αστυνομία ως το πάρκο Κύπρου & Πατησίων για να βοηθήσουν στο δήθεν επιχείρημα του υπουργείου πως απαγορεύονται και οι δύο συγκεντρώσεις.

Βέβαια αυτό δεν ισχύει ούτε για αστείο.
Αφού οι μεν αντιρατσιστές συνοδευτήκαμε με χαρές και αγκαλιές στο παρακείμενο πάρκο
Ενώ ακόμη και αυτή την στιγμή οποιοσδήποτε φέρει την ιδιοτήτα του Έλληνα και προσπαθεί να προσεγγίσει την πλατεία προσαγάγεται προληπτικώς!!!!
ήδη έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές με μόνη αιτιολογία πως είναι...Έλληνες!!
δείτε περισσότερα και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου