«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αναρχοσυριζαίοι προπηλάκισαν τον τσολιά στον Άγνωστο Στρατιώτη και προσπάθησαν με επικεφαλής τον Τσίπρα να αναρτήσουν πανό

Όταν όλοι διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση για τα απάνθρωπα μέτρα που πήρε, ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα επέλεξαν άλλο τρόπο, και δρόμο.

Να προπηλακίσουν με καδρόνια τον Τσολία στον Άγνωστο Στρατιώτη, και τον Λοχία που έσπευσε σε βοήθειά του, και αφού τους έδιωξαν προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό με επικεφαλής τον Τσίπρα.


Σταλινικά απόβλητα προπηλάκισαν τον τσολιά στον Άγνωστο Στρατιώτη!

Περίπου 300 άτομα από το μπλοκ των σταλινικών αναρχοσυριζαίων φορώντας κουκούλες και κράνη προπηλάκισαν με καδρόνια στο χέρι τον έναν τσολιά στον Άγνωστο Στρατιώτη (από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας) χτυπώντας με μανία το φυλάκιό του!
Ο εύζωνος στάθηκε αγέρωχος και όταν έσπευσε προς βοήθειά του ο λοχίας, δέχθηκε και αυτός επίθεση από τους κουκουλοφόρους.
Τελικά οι εύζωνοι αποσύρθηκαν, ενώ έπεφτε πολύ ξύλο στο Σύνταγμα.
Το καλύτερο: Ενώ συγκρούονταν αστυνομικοί και κουκουλοφόροι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Τσίπρα προσπάθησε να αναρτήσει ένα πανό στον άγνωστο στρατιώτη!
Ξεφτίλα…gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου