«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η συγκέντρωση κατά του νομοσχέδιου για την Ιθαγένεια

Και οι ευθύνες Χρυσοχοΐδη – Βούγια


poreia_oxiΤην Τετάρτη το απόγευμα, στις 19:00, θα γίνει έξω από τη Βουλή μια ειρηνική και μαζική συγκέντρωση. Θα παραστούν χιλιάδες άνθρωποι, πατριώτες, οι οποίοι ζουν στην ελληνική επικράτεια, άνθρωποι οι οποίοι φορολογούνται, άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία τους, άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει θυσίες για τον τόπο τους και την πίστη τους, άνθρωποι κατά τεκμήριο απλοί και χωρίς μεγάλες περιουσίες, άνθρωποι του μόχθου, που θέλουν να προστατέψουν το κοινωνικό μέρισμα που τους άφησαν οι πρόγονοί τους, άνθρωποι που εσείς της κυβέρνησης αφήσατε άφωνους με τις τρισάθλιες μεθοδεύσεις σας.

Όλοι οι παραπάνω πολίτες, οι οποίοι ψηφίζουν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, οι οποίοι ζουν εδώ εκ γενετής, οι οποίοι πονούν τον τόπο και αγωνιούν για το αύριο, θα συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο που τους εξισώνει με αυτούς που εσείς προσδοκείτε, σε μια επίδειξη αγοραίου πολιτικού αμοραλισμού, να γίνουν οι νέοι ψηφοφόροι σας: τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες, οπισθοδρομικοί ισλαμιστές φονταμενταλιστές και ως επί το πλείστον οικονομικοί μετανάστες, που δεν έχουν προσφέρει τίποτα εδώ παρά κτηνώδη εγκλήματα.
Ο λόγος, για άτομα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους, άτομα που εποφθαλμιούν τη δημόσια τάξη, τα δικαιώματα, την πίστη και τον πλούτο μας.
Ελπίζουμε κ. Χρυσοχοΐδη και κ. Βούγια, ο χώρος όπου θα γίνει η συγκέντρωση, να μην καταληφθεί
από τα ΜΑΤ, όπως γίνεται στον Άγιο Παντελεήμονα, συστηματικά πλέον και με τρόπο που αρμόζει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Ξέρουμε τι σας ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ…
Ελπίζουμε να μην προσαγάγετε πάλι δεκάδες ή εκατοντάδες πολίτες με καθαρά ποινικά μητρώα, άνευ λόγου και αιτίας και κατ’ απαίτηση των βίαιων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ (τις οποίες αφήσατε τις προάλλες ανενόχλητες να ξυλοκοπήσουν τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ και να βεβηλώσουν για πολλοστή φορά το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη).
Γιατί αυτή τη φορά, εσείς προσωπικά και η εθνομηδενιστική κυβέρνησή σας που φυλακίζει αντιφρονούντες δημοσιογράφους, αποφυλακίζοντας παράλληλα εμπόρους ναρκωτικών, θα καταγγελθείτε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Θα χρειαστεί μάλιστα να λογοδοτήσετε για την «πολιτική» χρήση των δυνάμεων καταστολής (που πλέον συνεργάζονται ανοικτά με αντιεξουσιαστές), ενώ θα βρεθείτε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και φυσικά την περιφρόνηση αλλά και την καθολική αντίδραση της κοινωνίας. Η κοινωνία παρακολουθεί κ. Χρυσοχοΐδη.
Αν και η πολιτική έπαρσή σας αναδεικνύει μια έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, εμείς οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε νέα περιστολή των δικαιωμάτων μας.
Το Λαϊκό Κόμμα θα παρακολουθεί. Όπως και οι «δεξιοί» και «αντιδραστικοί» ηγέτες στους οποίους ο επικεφαλής σας έσπευσε ως ικέτης την προηγούμενη εβδομάδα, αν θα «στείλει» μέσω «ελληνοποίησης» στις κοινωνίες τους, κακοποιούς με ελληνικά διαβατήρια!
Πάνω απ’ όλα όμως, παρακολουθεί ο κυρίαρχος λαός. Ο λαός τον οποίο εσείς θέλετε να μετατρέψετε σε κομπάρσο, καταλύοντας παράλληλα κάθε συνταγματική νομιμότητα με το νομοσχέδιο-τραγέλαφο που υποβάλλατε για την παροχή ιθαγένειας και το άλλο, με το οποίο απονέμετε «κατεπειγόντως» ως πλειοψηφία αρμοδιότητες τριτοκοσμικού δικτάτορα στον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου