«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Έρευνες για το ΕΝΑ e-mail περί δήθεν επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα 21.260 αρνητικά δημοσιεύματα παγκοσμίως από Οκτώβριο ΄09 μέχρι Νοέμβριο ΄10!!!


ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ -
Καταγράφηκαν 21.260 αρνητικά δημοσιεύματα από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Νοέμβριο του 2010!!!
- Καταθέσεις από τουλάχιστον 40 άτομα, για το θέμα της αποστολής και ανάρτησης στο Διαδίκτυο ανώνυμου e-mail, το οποίο περιέγραφε, δήθεν, σενάριο κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας την 25η Μαρτίου, αναμένεται να πάρουν τη Δευτέρα αστυνομικοί. Οι καταθέσεις, οι οποίες είναι ανωμοτί, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Το ανώνυμο e-mail, το οποίο, υποτίθεται, είχε συντάξει υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, δήθεν ενημέρωνε ότι επίκεινται συγκλονιστικά γεγονότα στην οικονομία, τα οποία, κατά την εσχατολογική προφητεία του ανώνυμου συντάκτη, θα κατέληγαν την 25η Μαρτίου με κατάρρευση και επιστροφή στο καθεστώς της δραχμής.


Όπως σημειώνει «Το Βήμα», η διάδοση των παραπάνω μυθοπλασιών ενείχαν το κίνδυνο της πρόκλησης πανικού στο αποταμιευτικό κοινό, με αποτέλεσμα να θορυβηθούν οι διοικήσεις των τραπεζών και να κινητοποιήσουν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Οικονομικών.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ελένης Ράϊκου, από την Πέμπτη το βράδυ την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Παράλληλα, έχει ζητηθεί συνδρομή από τις αμερικανικές αρχές για να βρουν στοιχεία για τους διαχειριστές των μπλογκ όπου αναρτήθηκε το ηλεκτρονικό μήνυμα.

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου