«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Καταγγελία-βόμβα γιατρών : Οι λαθροέποικοι «απεργοί πείνας» τρώνε κανονικά, οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα!


Οι ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδέας, η Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς, ο Άρης Μουσιώνης Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Θεόδωρος Γιάνναρος Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην εφημερίδα Realnews τα εξής:

1.«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι ετοιμοθάνατοι απεργοί πείνας δείχνουν σε όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων...» (Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας)

2.«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα...» (Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλικη Παπαλιμναίου)

3.«Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία ... σε συγκεκριμένη περίπτωση,ο μετανάστης ζήτησε τροφη και σε κάποια άλλη χυμό... οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δσει...»

4.«Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιούν τσάι με ζάχαρη (το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων),όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος συνοδός έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…» (Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς κος Θεόδωρος Γιάνναρος)

5.«Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες,παρακολουθόντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό... Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων...»
(Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλική Παπαλιμναίου)

greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου