«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πως είναι δυνατόν απεργοί πείνας 44 ημερών να πανηγυρίζουν με τέτοια ζωντάνια;




Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό; Από την αρχή αυτή η στημένη υπόθεση "μύριζε" τόσο πολύ προβοκάτσια που ήταν πρόδηλο σε όλους που θα κατέληγε, και κυρίως τι κερκόπορτες θα άνοιγε σαν πληγές στα σπλάχνα του ελληνικού λαού.

Έχετε δει ποτέ απεργούς πείνας 44 ημερών να χοροπηδούν έτσι;
Από τις 28 Ιανουαρίου είχαμε δημοσιεύσει : Απεργία πείνας οι λαθρομετανάστες στην Νομική; Μήπως μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας;  όταν για πρώτη φορά έφερε στην Βουλή ο βουλευτής Πολατίδης την απόδειξη ότι η Αρχιεπισκοπή σύτιζε με 400 μερίδες ημερισίως τους 300 υποτιθέμενους απεργούς!
Από τότε ακολούθησε σωρεία δημοσιευμάτων με αποκορύφωμα την Καταγγελία-βόμβα γιατρών : Οι λαθροέποικοι «απεργοί πείνας» τρώνε κανονικά, οι εξετάσεις δεν δείχνουν πείνα!

και το πλέον πρόσφατο της σύλληψης δύο "αλληλέγγυων" οι οποίοι δεν επέτρεπαν στους λαθρομετανάστες που ζητούσαν να τραφούν!
Ζήτησαν να φάνε και δεν τους άφησαν οι... αλληλέγγυοι οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Αντί να καταρεύσει μετά από τις γνωματεύσεις των ιατρών η ενορχηστρωμένη προβοκάτσια, κατέρρευσε  το ελληνικό κράτος, με άγνωστες για εμάς παραμέτρους τις οποίες θα μάθουμε στο επόμενο βήμα που θα επιχειρήσουν για την διάλυση της Ελλάδος.
Ελπίζω παραμονές της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας μας να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς μας έχει συμβεί και να προλάβουμε τα επόμενα τα οποία προφανώς θα είναι και χειρότερα αν όχι καταστροφικά για την ελευθερία της ύπαρξεώς μας!

πηγή Αναβάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου