«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νίκαια. Μια μικρασιατική πόλη όπου οι λαθροεισβολείς κλέβουν, βιάζουν, κακοποιούν και κανείς δεν τους σταματά. Ένα μόλις βήμα πριν πάρουν τον νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι.


Βιασμός, Ξυλοδαρμός Ανηλίκων από ομάδες Πακιστανών. 

Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία της περιοχής Νίκαιας Αττικής από τα τραγικά συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας.(15/3/2011)
Μία  ώρα πριν τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι εφήβων βρισκόταν στη πλατεία Μέμου. Τη στιγμή εκείνη πλησιάζει μια ομάδα  οκτώ Πακιστανών το ζευγάρι και αρχίζει να εξελίσσεται το δραματικό γεγονός της υπόθεσης.
Αρχικά οι τρεις άνδρες  ακινητοποιούν το νεαρό και οι άλλοι πέντε άνδρες κρατούν την έφηβη μόλις δεκατεσσάρων ετών και τη βιάζουν κατ’ εξακολούθηση.
Η ωμή αγριότητα αυτών των ανθρώπων δε σταματά εδώ έχουν ως θεατή το νεαρό που προσπαθεί να βοηθήσει την άτυχη φίλη του χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι να ικανοποιήσουν στο έπακρο τις γενετήσιες ανάγκες τους. Έπειτα η ομάδα των Πακιστανών αφού ολοκλήρωσε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα αποχώρησε προς τη περιοχή Περιβολάκι. Έγιναν έρευνες αμέσως μετά το συμβάν  αρχικά από φίλους των εφήβων στις γύρω περιοχές και έπειτα της αστυνομίας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα προς το παρόν.


Το ίδιο απόγευμα λίγες ώρες νωρίτερα μια ομάδα ροπαλοφόρων  Πακιστανών περίπου είκοσι ατόμων κατευθύνεται προς τη παιδική στέγη Νίκαιας.  Τη στιγμή εκείνη στο μέσο της πλατείας βρίσκεται ένας από τους πρωταγωνιστές του όλου δράματος ένας 17χρονος νεαρός. Η ομάδα των Πακιστανών τότε άρχισε να τον κυνηγάει, ο νεαρός τρέπεται προς άτακτη φυγή και αναζητεί βοήθεια σε ένα κατάστημα ψιλικών. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ακούγοντας τις φωνές των εξαγριωμένων αλλοδαπών εξέρχεται από το κατάστημα για να κλειδώσει το αυτοκίνητο του, τότε η ομάδα των Πακιστανών εισβάλει στο κατάστημα και κάνει τα πάντα γυαλιά καρφιά. 
Τη στιγμή που καταστρέφουν στο πέρασμά τους τα πάντα ο ιδιοκτήτης αναζητεί βοήθεια σε κοντινό καφενείο όπου αμέσως έξι άνδρες τρέχουν για να σταματήσουν αυτή την εγκληματική ενέργεια. Τελικά βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο νοσοκομείο από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Ο 17χρονος σε μία ακόμη προσπάθειά του να ξεφύγει για ακόμη μια φορά από ξυλοδαρμό τρέχει και κατευθύνεται προς το σχολείο Ηράκλειτος όπου συναντά μια ακόμη ομάδα Πακιστανών. 
Αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από 18 άνδρες. 
Το γεγονός παρακολουθούσε μια κυρία η οποία κάλεσε αμέσως την Άμεσο Δράση η οποία μόνο άμεση δεν ήταν καθώς έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά ενώ το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής βρίσκετε σε μικρή απόσταση από το συμβάν.

pinnokio.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν θέλουν οι έλληνες να προστατεύσουν την χώρα και τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή