«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο λογαριασμός της ντροπής. 2.989,28€ θα πληρώσουμε για μηνιαία έξοδα κινητού του «..μαζί τα φάγαμε!!»Μόλις 2.989,28 € θα πληρώσουμε για τα έξοδα ενός μηνός κινητής τηλεφωνίας του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης σκληρής-αιματηρής λιτότητας!

Φαίνεται ότι λιτότητα υπάρχει μόνο για το 90% του ελληνικού πληθυσμού, το οποίο φυτοζωεί προσπαθώντας να σιτίσει το υπόλοιπο 10% του ελληνικού πληθυσμού και άγνωστα εκατομμύρια αλλοδαπού πληθυσμού, έτσι ώστε να απολαύσουν τα αγαθά της «ελληνικής φιλοξενίας» και «βλακώδους αδιαφορίας», έως παραλυσίας που μας διακατέχει!

Έτσι λοιπόν σήμερα βλέπουμε ότι εμείς οι συνεργοί του «Μαζί τα φάγαμε» καλούμαστε να πληρώσουμε το μικροποσό των 3.000€ για τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου του μεγάλου φιλέλληνα.
Σκεφτείτε τι άλλο μηνιαίως πληρώνουμε από το αίμα και των μέλλον των παιδιών μας γι΄αυτούς οι οποίοι πουλούν και «λερώνουν» το αίμα και το ένδοξο παρελθόν των προγόνων μας!

Χωρίς άλλα σχόλια δείτε μόνοι σας τον μικρο-λογαριασμό.


Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνσηΕυχαριστούμε το tsantiri.gr για την ενημέρωση.

Για να μην υπάρξουν αμφιβολίες δείτε http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/find/ypogid:255
και το κατεβάστε το πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε σχετικές "φιλελληνικές" δηλώσεις του Πάγκαλου 
Η θλιβερή τραγικότητα του ανθελληνικού μένους του αντιπρόεδρου αυτής της θλιβερής κυβέρνησης δεν σταματά πουθενά: «Ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής, οι Παλαιολόγοι ΔΕΝ ήταν Έλληνες!!! Ζούσαμε πολύ καλά την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!!»

Πως αντιλαμβάνεται ο αντιπρόεδρος αυτής της Κυβέρνησης, τους ήρωες του ΄21, τον ελληνικό λαό, την ελληνική ιστορία, τις διαδηλώσεις.

Πάγκαλος: «Ευτυχία το Μνημόνιο για τον τόπο»

Για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος εξασκεί τα ανθελληνικά του "καθήκοντα" με τις φιλοσκοπιανές του θέσεις.

anavaseis.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου