«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Οι "αλληλέγγυοι " μετά την Υπατία βρήκαν άλλο παιγνίδι στην Νίκαια.


Καράβια ολόκληρα λαθρομεταναστών έχουν "αποταμιεύσει" τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Νίκαιας, και την ευρύτερη περιοχή των δυτικών συνοικιών.

Η μικρασιατική πόλη με τα φτωχικά αλλά υπερήφανα προσφυγικά της σπιτάκια, με την κουλτούρα και τον πολιτισμό και κυρίως την ορθόδοξη κληρονομιά των Μικρασιατών, την κατάντησαν ένα απολίθωμα, ένα νεκρό σώμα, μια κοινωνία απρόσωπη, που ζει ένα εφιάλτη ανασφάλειας και μιζέριας.
Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες επιθέσεων από ομάδες λαθρομεταναστὠν, οι οποίοι κλέβουν, βιάζουν, μαχαιρώνουν, τον ντόπιο πληθυσμό.

Χωρίς κάτι να δείχνει ότι κάποιος συγκινείται και έχει διάθεση να σταματήσει αυτήν την εξόντωση υλική, σωματική και πνευματική -ψυχολογική των κατοίκων της.
Για χρόνια ολόκληρα με την κάλυψη της προηγούμενης δημαρχιακής εξουσίας, γέμισαν τα δυτικά προάστια με ταλαίπωρες μάζες στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα τις πάνε σε μια χώρα, όπου μπορούν να κάνουν ότι θελήσουν στους κατοίκους της, και κανείς δεν πρόκειται να τους πειράξει.


Είναι δικοί σας αυτοί που κυβερνούν, και θα έχετε και κάποιους άλλους, της ροζ επανάστασης, οι οποίοι θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σας.
Όπως έκαναν με τους καλά σιτιζομένους "απεργούς πείνας", που " ταλαιπωρήθηκαν'" στο Μέγαρο Υπατία, και για αντάλλαγμα το καταλήστεψαν, όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν και οι πολυπολιτισμικές μάζες, αλλά και οι "αλληλέγγυοι" τους, εις βάρος πάντα του ελληνικού λαού.

Περίμεναν σαν τις ύαινες μετά από τόσα χρόνια ελεεινής καταπίεσης του Νικαιώτικου λαού, να τους δωθεί μια ευκαιρία να επιτεθούν και πάλι στο πληγωμένο σώμα του Έλληνα.
Το τελευταίο διάστημα βίαζαν, έδερναν, κατάκλεβαν, λήστευαν, και όταν κάποτε αντέδρασε ο ελληνικός πληθυσμός, αντέδρασε, τον έφεραν προ τετελεσμένου. Βρήκαν την ευκαιρία τον ξυλοδαρμό Πακιστανών οι οποίοι είχαν κατά δεκάδες βιάσει νεαρά κορίτσια, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μάζεψαν λοιπόν όλοι γνωστοί ''φιλέλληνες" την Άπω ανατολή, και την έφεραν να "διαδηλώσει'' κατά των "καταπιεστών" Ελλήνων.

Πότε θα κατανοήσουμε τι ακριβώς μας κάνουν; Πολύ φοβάμαι ότι όταν το καταλάβουμε θα είναι πολύ αργά για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου