«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ιδού σε ποιό περιοδικό έδωσε συνέντευξη εναντίον του Χριστιανισμού ο Θεοδωράκης


(Για την συνέντευξη του Μ.Θεοδωράκη στον "Δαυλό" βλ.εδώ )

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ" ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:ΟΤΑΝ Ο "ΔΑΥΛΟΣ" ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ",ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΑΔΕΛΦΟ"!

Φαίνεται πως ο ανθελληνισμός και η προδοσία του συγκεκριμένου,επίσημου οργάνου των "ελληνολατρών",ξεπερνάει κάθε όριο:Απόδειξη,το ΚΕΙΜΕΝΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αποκαλύπτουμε σήμερα και χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 1993!

Εκείνη την εποχή,ήταν σε έξαρση οι διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας:Τι λένε λοιπόν επί του θέματος οι "αρχαιολάτρες";
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!

Ορισμένα αποσπάσματα από το φιλοσκοπιανό παραλήρημα:

".... μόνο ο "Δαυλός" προτιμούσε να είναι και να ονομάζεται το κρατίδιο των Σκοπίων "Μακεδονικό"....

....μόνο ο "Δαυλός" χαιρόταν που οι κάτοικοι των Σκοπίων προτιμούσαν ως προγόνους- ήρωες-γενάρχες τους Αλέξανδρο και Αριστοτέλη......

....μόνο ο "Δαυλός" χαρακτήριζε το νέο κρατίδιο "αδελφό κράτος"....

....Βεβαίως ο "Δαυλός", ο οποίος πλειστάκις έχει αποδείξει ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα δεν είναι τα Σκόπια (ούτε και το Κυπριακό βέβαια ούτε ο,τιδήποτε άλλο),αλλά εμείς οι ίδιοι....

Επίσης,χαρακτηρίζει τα 10 εκατομμύρια Έλληνες που δεν ήθελαν να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία μας ως "μωρούς","προδότες","μισέλληνες","διανοητικά καθυστερημένους","μωροεθνικιστές" κλπ!!!

ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Και όχι μόνο αυτό,αλλά ....περηφανεύονται κιόλας πως τα λένε μόνο εκείνοι!


Έχουν το θράσος να μας βρίζουν,στο όνομα μιας δήθεν "πολιτιστικής επέμβασης" στο κρατίδιο:ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ...ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

Με την ίδια "λογική"...καλά κάνουν οι Αλβανοί, Τούρκοι κλπ που λένε ότι τα αρχαία ερείπια μνημείων ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Αφιερώνουμε αυτό το κείμενο στους ΚΟΠΡΙΖΟΝΤΕΣ "δωδεκαθειστές",που σκυλοβρίζουν εμάς-αυτό είναι το λιγότερο-ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ,επειδή τους ξεμπροστιάζουμε!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ,ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Έλληνες Πατριώτες που έχετε πέσει θύματα των εν λόγω ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΞΥΠΝΑΤΕ!

Πρόκειται για ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ,ΝΕΟΥΣ ΠΗΛΙΟΥΣ ΓΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ,ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!
 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com
klassikoperiptosi.blogspot.com

1 σχόλιο: