«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Πεταλωτής. Αντί να ντραπεί για το ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου, εξίσωσε τους Βορειοηπειρώτες «υπήκοους» με τους Μουσουλμάνους «Ιθαγενείς»


«Λαθρομετανάστες» και «Δούρειο Ίππο» χαρακτήρισε σήμερα  από το βήμα του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης ο Γιώργος Πεταλωτής, τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που από το 2006 άρχισαν να αποκτούν την Ελληνική υπηκοότητα.

Ο  Γ. Πεταλωτής  απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Σαμαρά περί του νέου σχεδίου νόμου για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες τόνισε ότι:
«δεν μπορεί να μιλά για «δούρειο ίππο» ο κ Σαμαράς, από την στιγμή που πρώτος εκείνος το 1992 άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία και επέτρεψε την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών. Εν συνεχεία η Κυβέρνηση Καραμανλή νομιμοποίησε 150.000 λαθρομετανάστες με σχέδιο σκούπα του Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, γι αυτό όλα αυτά, τα περί «δούρειου ίππου» τα επιστρέφουμε».
Ο παραλληλισμός των βορειοηπειρωτών με τους χιλιάδες των αλλόθρησκων και αλλοεθνών λαθρομεταναστών που συρρέουν ανεξέλεγκτα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, μόνο ως ατόπημα του κυρίου εκπροσώπου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αντιδράσεις αναμένονται από τις πολλές οργανώσεις των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα.

nenanews.eu

Σχόλιο Ελληνικού Ιστολογίου :

Tο λιγότερο και ευγενικότατα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «ατόπημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου