«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Όχι 24 αλλά 17524 ώρες χωρίς αυτούς

«24 ώρες χωρίς εμάς»
Αναρωτιέμαι αν εκείνη την ημέρα επίσης:

α) Κανείς τους δεν στείλει έμβασμα στην χώρα του
β) Δεν κάνουν καμία εγκληματική ενέργεια
γ) Δεν εισβάλουν καινούργιοι λαθρομετανάστες
δ) Οι μετανάστες δεν πάνε να λάβουν τα επιδόματά τους
 
ε) Το λιμενικό δεν παίξει τον ρόλο του ρουμ σέρβις στους λαθρομετανάστες
ζ) Ο καθένας θα μπορέσει να περπατήσει ελεύθερα οποιαδήποτε ώρα εκείνης της ημέρας απρόσκοπτα και χωρίς να δει λαθρομετανάστη σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας (είπαμε, 24 ώρες χωρίς εμάς).

Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω για ένσημα και φόρους καθώς δεν τα πληρώνουν αυτά έτσι κι αλλιώς.

Έχω μία αντιπρόταση για το "24 ώρες χωρίς εμάς" του Άγκο.

Είναι προφανές βέβαια πως μία μέρα δεν μπορεί να πείσει όλους τους υπερεθνικιστοφασιστογουρουνοέλληνες πως είναι αναπόσπαστο και ανεκτίμητο μέλος της κοινωνίας μας. Προτείνω λοιπόν αντί να έχουμε "24 ώρες χωρίς εμάς" (μία ημέρα δηλαδή) να έχουμε "17520 ώρες χωρίς εμάς" (δύο χρόνια δηλαδή) για να δούμε την πραγματική συνεισφορά αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα.

Στην εξαιρετικά μικρή περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα μπορέσει να επιβιώσει από το σοκ του να μην έχει ένα τόσο πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, οι μετανάστες, μόνιμοι και μη, θα είναι ελεύθεροι να έρθουν και να μας σώσουν. Θα τους δεχτούμε με ανοιχτές τις αγκάλες παραδεχόμενοι το λάθος μας. Αν δεν μπορέσει να επιβιώσει η Ελλάδα, όπως λένε όλοι αυτοί οι σοφοί άνθρωποι, θα είναι πάλι ελεύθεροι να έρθουν και να κάνουν ό,τι θέλουν φτιάχνοντας την ιδανική κοινωνία την οποία για κάποιον περίεργο, ανεξήγητο λόγο δεν κατάφεραν να κάνουν στην ήδη υπάρχουσα πατρίδα τους.
Και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένοι θα βγουν δηλαδή.

Καλώ λοιπόν όλους τους δημοκράτες, όλους τους φορείς του πολυπολιτισμού, του διαπολιτισμού, της ανεκτικότητας και της ειρήνης να υποστηρίξουν το "17520 ώρες χωρίς εμάς" αλλιώς θα είναι φασίστες(ΤΜ) χρησιμοποιώντας και την δική τους γλώσσα.
Ουδείς Ούτις.
deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου