«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς τον σταυρό στο εμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. εδώ και 1 χρόνο! Aπό σήμερα και χωρίς την σημαία στην στολή. Με πρόστιμο οι «παραβάτες»!!
















Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.

Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ. Στίς στολές θα επιτρέπεται να φέρουν ΜΟΝΟ (στίς επωμίδες) τον αριθμό μητρώου των Αστυνομικών, προκειμένου να αναγνωρίζονται ευκόλως και να ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ , να ΜΗΝΥΟΝΤΑΙ, να ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ αναλόγως.Δεν σας περιγράφω την ΟΡΓΗ των Αστυνομικών κατά αυτής της απόφασης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Πακιστανού πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

απο stoxos.gr

«Οι στολές των αστυνομικών φέρουν το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό. Το νέο σήμα της αστυνομίας το πληρώνουν μάλιστα με 4 ευρώ έκαστος οι αστυνομικοί από την τσέπη τους. Η αλλαγή αυτή έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών.
Επιπλέον σε λίγο καιρό θα εκδοθούν και οι καινούριες ταυτότητες των αστυνομικών τυπου πιστωτικης καρτας. Oυτε αυτές λοιπόν θα φέρουν το εθνόσημο με τον σταυρο.


Τέλος πριν λίγους μηνες, δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί και να μείνουν κολλημένα μόνο τα σήματα που προβλέπονται. Ακολούθησε έλεγχος των περιπολικών από τους προιστάμενους ώστε να διαπιστωθεί η συμμόρφωση με το μέτρο.
Ποιους και γιατί τους ενοχλούσε ο σταυρός. Δεν μπορούμε παρά να συσχετίσουμε το συγκεκριμένο μέτρο με τα σχέδια για την πρόσληψη αλλοδαπών, κυρίως Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ.. Ένα σχέδιο που άρχισε να σχεδιάζεται το 2005 επί ΝΔ, και εφαρμόζεται τώρα αρχικά μέσω της πρόσληψης διερμηνέων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τελικά μόνο στην εφαρμογή τέτοιων μέτρων παρατηρείται "συνέχεια"στην πολιτική. Ισως διότι η πολιτική αυτή υπαγορεύεται από δυνάμεις με πάγαια επιρροή που βρίσκονται υπεράνω των εκάστοτε κυβερνήσεων...
Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στα σχέδια προασμογής του Ελληνικού κράτους στο δημογραφικό της συγχρονης Ελληνικής κοινωνίας όπου μέσω της παράνομης λαθρομετανάστευσης, μεγάλο μέρος των κατοίκων της σήμερα είναι αλλόθρησκοι, μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους. Έτσι ο σταυρός δεν τους εκφράζει και καλλιεργεί εχθρική στάση απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ..
ΕΨ

skeftomasteellhnika.blogspot.com 

4 σχόλια:

  1. αίσχος ξεφτιλισμένοι αίσχος!!!! σεβαστείτε επιτέλους την ιστορία μας και τον τόπο που κάποιοι πολέμησαν γι αυτόν .ξεφτιλισμένες αδελφές του κερατά /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι κινήσεις και οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν πλέον ότι οι διοικούντες αυτή την Χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΣ, ούτε είχαν ,ούτε έχουν και ούτε θα έχουν ποτέ σχέση με το Έθνος το οποίο τους έχει δώσει την εντολή να δουλέψουν για το συμφέρον του.Μάλλον είναι εχθροί μας και μάλιστα θα πρέπει να μας μισούν περισσότερο από το ότι μας μισούν οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι,οι Αλβανοί και άλλοι λαοί.Αλήθεια γιατί τους ανεχόμαστε και δεν τους καταδικάζουμε με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας ,της διασπ;aθησης του Δημοσίου Χρήματος και κυρίως για Εσχάτη προσοσία κατά της Πατρίδος και του Έθνους;;Oλους ανεξαιρέτως πολιτικής χροιάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ ΚΑΙ Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η ΣΑΣ.....ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..........
    ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή