«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Είμαστε δέκτες καθημερινά δεκάδων ηλ.μηνυμάτων από Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο την προσπάθεια διάλυσης της Ελλάδας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό από ηλ. μήνυμα & σχόλιο στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών :





από Φ.Δημητριάδης 
 
Τα παρακάτω θα πρέπει να είναι τα άρθρα σας :


1) Ανοίξατε και αφήσατε σκόπιμα άνοικτά τα σύνορα κατ΄εντολή των αφεντικών σας για φτηνά εργατικά χέρια και απομύζηση των πεινασμένων προς δήθεν νομιμοποίησή τους.

2) Τους αφήσατε σκόπιμα να λεηλατήσουν το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας με κλεμμένα, πορνεία, βρωμιά, εξαθλίωση, αρρώστιες, δολοφονίες, γκέτο, συμμορίες, όπλα, γυρνώνατς τη χώρα και τους Έλληνες 50 χρόνια πίσω.


3) Τους αφήσατε να καταβυθίσουν τα ήδη σκόπιμα εξαθλιωμένα σχολεία και παιδεία, αφού δεν δεν τους εντάξατε όπως όλα τα άλλα κράτη σε ειδικά σχολεία και με διαδικασίες ώστε να μη μένουν πίσω τα ελληνόπουλα.


4) Δεν τους εμβολιάσατε, δεν τους καταγράψατε, δεν τους ελέγχετε, δεν τους ξέρετε, δεν πληρώνουν φόρους, δεν ασφαλίζονται.


5) Τους αφήσατε να καίνε την ελληνική σημαία και την ίδια στιγμή να τη σηκώνουν στις παρελάσεις, τους αφήσατε να λεηλατούν καταστήματα και περιουσίες και να μην συλλαμβάνεται και να απευλάνεται ούτε ένας.


6) Τους ζητήσατε συγγνώμη που ένας ευσυνείδητος αστυνομικός έκανε τη δουλειά του.


7) Θα τους κτίσετε τζαμιά όταν οι ελληνικές εκκλησίες καταστηλεύονται από αυτούς και οι εικόνες, τα ιερά και όσιά μας φεύγουν νύκτα από τα σύνορα προς Αλβανία, Βουλγαρία κλπ.
Καταργείται η στράτευση, ερημώνουν τα στρατόπεδα, όλος ο κόσμος αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία ακόμα και ο Πάπας…….

και μιλάμε εδώ γιατί….για ψηφοθηρία, για αυτό μιλάμε πουλημένοι πολιτικοί σε ένα σχέδιο κατά Κίσινγκερ : «Για να νικήσεις τους Ελληνες πρέπει να τους αποδομήσεις πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια…»
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου