«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Οι μισθοφόροι της Νέας Εποχής ξανακτυπούν τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό στην εκπομπή του Αλτερ «Αθέατος κόσμος» Ποιοί και τι είπαν.

anavaseis.blogspot.com

Κυριακή του Ασώτου σήμερα ίσως η σημαντικότερη παραβολή του Ευαγγελίου, κατά την οποία, ακόμη και αν χανόταν οτιδήποτε άλλο από την Αγία Γραφή και έμενε μόνο αυτή η παραβολή, θα μπορούσαμε με ασφάλεια να κατανοήσουμε όλο το υπόλοιπο Ευαγγέλιο.


Αντί όμως να ασχοληθούμε με ένα τόσο πνευματικό θέμα, είμαστε αναγκασμένοι να αφιερώσουμε τον χρόνο μας, για να ενημερώσουμε για μια ακόμη καταίσχυντη επίθεση εναντίον γερόντων που κόσμησαν την εκκλησία μας.
Είναι μεμονομένο γεγονός;
Όχι.

Ανήκει στην ευρύτατη επίθεση που δέχεται εκ των έσω και εκ των έξω η Ελλάδα και η ορθόδοξη Εκκλησία της.

Εκ των «έξω»  η Βαρντάσκα (Σκόπια), συνεχίζει να διαλαλεί επισήμως ότι της ανήκει όλη η Μακεδονία μέχρι την Θεσσαλία (δείτε  εδώ)  και ολόκληρη η Μακεδονική Ιστορία (δείτε εδώ)
      
      Η Αλβανία (με την βοήθεια των γνωστών ᾱγνώστων «συμμάχων») να ετοιμάζει την Κοσσοβοποίηση της Δυτικής Ελλάδος.

      Η Θράκη να είναι στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της, παρατημένη στο έλεος της Τουρκικής προπαγάνδας,(δείτε εδώ) (και εδώ)  την οποία ούτε η Μουσουλμάνοι κάτοικοί της αντέχουν (δείτε εδώ)   (και εδώ)
 
      Το Αιγαίο βρίσκεται ένα βήμα πριν της διχοτόμησής του, στην Κω εγείρεται θέμα Μουσουλμανικής μειονότητας, (δείτε εδώ
      Το Κυπριακό στην πιο επικίνδυνη καμπή του. (δείτε εδώ)


          Εκ των έσω τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα, με το μη συνταγματικό (δείτε εδώ), (και εδώ) λαθρονομοσχέδιο που ετοιμάζουν και παρά την καθολική απόρριψη του Ελληνικού λαού (δείτε εδώ)    μια μικρή μειοψηφία μη δεχόμενη δημοψήφισμα για τόσο σημαντικό θέμα που θα αλλάξει δια παντός την ιστορική πορεία της Ελλάδος χωρίς δυνατότητα επιστροφής, και η οποία (μειοψηφία) σε θέματα που την συνέφεραν διατυμπάνιζε την ανάγκη δημοψηφίσματος (δείτε βιντεο εδώ)  και (εδώ

        Η συνολική προσπάθεια αποκαθήλωσης των Εθνικών(σημαία)  και Εκκλησιατικών συμβόλων(Σταυρός, εικόνες, προσευχή, μάθημα θρησκευτικών), είναι γνωστές, καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας, αφού μια μικρή μειοψηφία ακόμα και 4 ατόμων (δείτε εδώ), μπορούν να «επιβάλλουν» την δική τους θέση σε εκατομμύρια Έλληνες.

   Η σκοπίμως δημιουργημένη «φτώχεια» και εξαθλίωση της Ελλάδας (δείτε εδώ) για να τεθεί συνολικά υπό ξένο έλεγχο που ήδη ξεκίνησε και οικονομικά αλλά κυρίως από την άμυνα της Ελλάδας για πρώτη φορά από το 1821 ζήσαμε τέτοια υποτέλεια (δείτε εδώ)

  Με στημένες προβοκάτσιες με χρήση ισλαμιστών (εδώ) και με πρακτορικές πυρκαγιές σε συναγωγές (δείτε εδώ)   για να ετοιμάσουν την διάλυση των Ελλήνων εκ των έσω, τον κυριότερο ρόλο σ΄αυτή την προσπάθεια συνολικής αποδόμησης του ελληνικού λαού την ανέλαβαν οι μισθοφόροι που οργώνουν τα ΜΜΕ και τον ανθελληνικό και αντίχριστο τύπο.

Σε μια από αυτές τις προσπάθειες Νεοεποχίτικης επίθεσης σε μια Εκκλησία που βάλλεται από οικουμενιστικές νεοβαρλααμικές κινήσεις και μεθοδεύσεις, και απειλήται με κάθε τρόπο,(οικονομικά, με εικονομάχους, παπιστές),  χρεισημοποιήται εκ νέου ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης, και η εκπομπή του Χαρδαβέλα κάνοντας επίθεση σε γέροντες που έχουν ολοκληρωτικά την ολοκληρωτική αποδοχή του ορθόδοξου πληρώματος.

Διαβάστε και θαυμάστε,


Αθέατος κόσμος 26 Ιανουαρίου.


«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Εμένα με επηρεάζει αρνητικά πάντως η παρουσία αυτού του ατόμου (Εφραίμ)… με αυτά τα δρώμενα την ψυχή μου την επηρεάζει αρνητικότατα!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Εγώ πιστεύω σωστό και προστατευτικό και για το Άγιο Όρος και για την Ελλάδα ολόκληρη είναι μόνο η αλήθεια. Και αν θέλουν να προστατευτούν πρέπει να πουν μόνο την αλήθεια. Και οι θεσμοί και το Άγιο Όρος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια «συμμορία», και ας μου κάνουν μήνυση θα το αποδείξω πολύ εύκολα στο δικαστήριο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ:  Είναι τιμή σου να σου κάνουνε μήνυση….


ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ναι βεβαίως…Έφυγαν από την Κύπρο το 1978, με μεγάλες κατηγορίες για παιδεραστία, έχω εδώ και κατάθεση, κοριτσιού 9 χρόνων, 29 τώρα που περιγράφει τι της έκαναν αυτοί οι παιδεραστές όταν πήγαν στο Βατοπέδι, δεν το λέω εγώ το λέει ο Χρυσόστομος ο 2ος, ο επικεφαλής της Κυπριακής Εκκλησιάς. Πήγαν στο Βατοπέδι, είναι μια μεγάλη μπίζνα, κατάφεραν να κάνουν το Βατοπέδι Life style. Από κομποσκίνι μέχρι Αγιορείτικο ψωμί. Το 1995 η μεταφορά της Αγίας Ζώνης έγινε όμως με την χορηγία της LADA. Ξεπλύθηκαν καλά καλά με συνεντεύξεις και αγιοποιηθήκαν όχι σε μένα βεβαίως, ξεπλύθηκαν, μπήκαν και έφτιαξαν τα πλοκάμια της εκκλησιάς! Ζουν με αυτήν, κατάφεραν να αποδυναμώσουν θεσμούς ακόμη και αυτόν της Βουλής…………….»

Είχαμε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μας γι αυτό το θέμα. (δείτε εδώ) και αποφασίσαμε να ανεβάζουμε κείμενα, ομιλίες και βίντεο του γέροντα Ιωσήφ για να σχηματίσετε και οι ίδιοι την άποψη για το μέγεθος της γεροντικής μορφής που ο Θεός μετά θάνατον αξίωσε να μας δείξει με ένα θαυμαστό σημείο.
Το «χαμόγελο από την αιωνιότητα» του γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.


Η νέα επίθεση εναντίον της εκκλησίας της Ελλάδος μόλις ξεκίνησε και προφανώς δεν θα έχει τέλος έως της συντέλειας του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Συνχαριτηρια συνελληνες το ιστολογιο αυτο ειναι απο τα λιγα που λενε την αληθεια.Συνεχιστε με τον ιδιο ρυθμο μη φοβαστε τιποτα ο κοσμος ειναι μαζισας ειναι με την αληθεια την πατριδα την ορθοδοξια.Ξεμπροστιαστε τους προβατοσχιμους λυκους τους δηθεν πατριωτες οπως ο πατριδοκαπιλος και νταβατσης καρατσαφερης ειχε οικο με δηθεν μανεκεν και τα κοριτσακια τα οθουσε στο εμποριο της πορνειας.Η πηγη αυτης της πληροφοριας ειναι σε συνεντευξη που εδωσε μια υπαλληλος του νταβατση που τον κανει ρομπα ξεκουμποτη.Ελευθερια λογου η θανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή