«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η τραγική εικόνα της φτώχειας χτυπά και την Ελλάδα.Μητέρα θα σκότωνε τα 5 παιδιά της και θα αυτοκτονούσε



Η τραγική εικόνα της φτώχειας χτυπά και την ΕλλάδαΗ απόγνωση οδήγησε τη Ν. Καρβούνη, μητέρα πέντε παιδιών να σκεφτεί να σκοτώσει τα παιδιά της και να βάλει τέλος στη ζωή της, ώστε να γλιτώσει από το Γολγοθά που ζουν καθημερινά.
Η μητέρα ζει με τα παιδιά της και την ηλικιωμένη μητέρα της σε ένα άθλιο παράπηγμα σε χωριό της Καρδίτσας, χωρίς νερό και χωρίς θέρμανση. Πριν από λίγες μέρες η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα για ένα χρέος 1.472 ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε και η ίδια υπάρχουν πολλές μέρες που τα 500 ευρώ που παίρνει ως σύνταξη δεν φτάνουν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.
«Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με 500 ευρώ. Δεν φτάνουν να ταΐσω τα παιδιά μου. Έρχονται μέρες που δεν έχουμε να φάμε κι εκεί με πιάνει τρέλα», δηλώνει απελπισμένη η μητέρα.

Τρία από τα πέντε παιδιά της οικογένειας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ όπως αποκαλύπτει η κα. Καρβούνη όπου κι αν απευθύνθηκε για βοήθεια βρήκε κλειστές πόρτες.
Νιώθοντας πλέον την ψυχική της δύναμη να την εγκαταλείπει, η τραγική μάνα θόλωσε και αποφάσισε
να δώσει τέλος στο καθημερινό μαρτύριο των παιδιών της και το δικό της. Αγόρασε λοιπόν ποντικοφάρμακο το οποίο και έριξε στο φαγητό που θα έτρωγε η οικογένεια.
«Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τα παιδιά που να φυτοζωούν. Τους αξίζει κάτι καλύτερο. Έτσι σκέφτηκα να τα σκοτώσω και έπειτα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Να πάμε όλοι μαζί στον παράδεισο και να ζήσουμε ευτυχισμένοι», δήλωσε.
Ευτυχώς, πριν να είναι πολύ αργά, συνειδητοποίησε με τη βοήθεια της κουμπάρας της τι πάει να κάνει και δεν πραγματοποίησε τα σχέδιά της. Η τοπική κοινωνία όμως στο χωριό που μένει η κα. Καρβούνη προειδοποιεί ότι αν το κράτος δεν σταθεί στο πλευρό της, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.
hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου