«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ένα κράτος παντελώς ανίσχυρο και διαλυμένο και μια αστυνομία ανίκανη να εξασφαλίσει σε Έλληνα Βουλευτή την είσοδο/έξοδο σε ξενοδοχείο, τοπικά ΜΜΕ, και Αεροδρόμιο.

250110-plevrisΤην ώρα που τα ΜΜΕ χαλούν τον κόσμο για μια χούφτα πιτσιρικάδες που χάλασαν την ούτως ή άλλως καταδικασμένη σε αποτυχία φιέστα της ολιγάριθμης παρέας των συμπλεγματικών του Γιαννόπουλου και των Συριζαίων φίλων του στους Αμπελοκήπους, ο συνασπισμός κράτους και παρακράτους εξαντλεί το μένος του χρησιμοποιώντας όλες τις εξουσίες της «δημοκρατίας» μας όχι μόνον εις βάρος ανηλίκων αλλά και βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, εχθές, Κυριακή 24/1, ο βουλευτής Α' Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης, αμέσως μετά την συνδιάσκεψη του ΛΑ.Ο.Σ. για το νομοσχέδιο που προωθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την ιθαγένεια, μετέβη στο Ηράκλειο Κρήτης για να μιλήσει σε μέλη του κόμματος για το ίδιο θέμα. Προς έκπληξίν του η είσοδος του ξενοδοχείου, όπου θα μιλούσε ήταν αποκλεισμένη από τριάντα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα, ρόπαλα και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος που ήθελε να παρευρεθεί να μην έχουν πρόσβαση στον χώρο.

Κατά την επικοινωνία του με τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής ο κ. Πλεύρης ενημερώθηκε ότι η αστυνομία αδυνατεί να απομακρύνει τους ταραξίες. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αξιωματικός της Αστυνομίας υπέδειξε στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να ματαιώσει την εκδήλωση.
Ο Θάνος Πλεύρης, ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών ματαίωσε την ομιλία του, αποφασίζοντας να περιορισθεί στις συνεντεύξεις που θα έδινε σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι σταθμοί ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εκπομπές, διότι φοβήθηκαν πως θα δεχθούν αντίστοιχες επιθέσεις.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. παρέμεινε αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο, μη μπορώντας να αναχωρήσει ούτε για το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Εννοείται, ότι για τα ανωτέρω δεν υπήρξαν συλλήψεις καθ' ότι η ΕΛ.Α.Σ. δύναται να αντιμετωπίζει μόνον ανηλίκους...
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου