«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Θράκη ηλεκτρονικό δημοψήφισμα για απομάκρυνση του Τουρκικού προξενείου

 Ελληνικό Ιστολόγιο 


Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στη αγώνα κατά του ανθελληνικού τερατουργήματος -νομοσχεδίου για την παράδοση της ελληνική ιθαγένειας στον οποιονδήποτε, και σε άπειρους αριθμούς, αλλά και σε κάθε κίνηση αποδόμησης και διάλυσης της Ελλάδας.
Μια από αυτές είναι η συνεχιζόμενη πρακτική της πίεσης της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας,σε κάθε πλευρά, με όποιον τρόπο μπορεί, και πιο συγκεκριμένα στον διαμελισμό του Αιγαίου, και την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης.


Σαν λαό μας έπεισαν ότι έπρεπε να πάψουμε να μιλάμε για Ανατολική Ρωμυλία, για Βόρεια Ήπειρο, για Μικρά Ασία, τουλάχιστον οφείλουμε στους προγόνους μας και στα παιδιά μας, να αγωνιστούμε για την διάσωση των Ελληνικών περιοχών, και ονομάτων, δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.
Το ίδιο προσπαθούν και προσπάθησαν με τον σχέδιο ΑΝΑΝ στην Κύπρο.


Είναι κανόνας που σκοπίμως οι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας μας κρύβουν 
«Αν δεν διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου, ή τα δυνάμει δυνατά να κατακτήσεις και τα απορρίψεις, φτάνεις να παρακαλάς να διασώσεις και τα ήδη υπάρχοντα»

Ένας κανόνας που γνώριζαν όλοι οι πολιτικοί από το ΄55 μέχρι σήμερα, εκτελούντες εντολές, σκοπίμως τον έθαψαν, και χαρακτήριζαν όποιον μιλούσε για τα ελληνικά δίκαια συμφέροντα, (όπως για δίκαιη λύση στο Κυπριακό μιλούσαν μέχρι χτες), σαν φασίστα, σωβινιστή, εθνικόφρων, και τόσα άλλα δοσμένα επίθετα, που δυστυχώς γαλούχησαν τουλάχιστον δύο γενεές νέων Ελλήνων μέχρι σήμερα με αυτή την ανθελληνική προπαγάνδα.

Ποτέ δεν είναι αργά δείτε τα παρακάτω βίντεο και ψηφίστε επωνύμως για το κλείσιμο του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη (ιδικά αν πρώτοι το ζητούν Μουσουλμάνοι -Πομάκοι), πατώντας εδώ http://www.proxeneio-stop.org
Επίσης ψηφίστε και ΕΔΩ (έχουμε λίγες ώρες μόνο), για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων, η οποία αν περάσει θα φέρει την αποκαθήλωση ΚΑΘΕ συμβόλου, σημαίας και δεν έχει τέλος.


Έχουν σκοπό μάλιστα να  «περιφρουρήσουν τις αποκαθηλώσεις τοποθετώντας στην Ελληνική Αστυνομία, κάθε φυλής και λογής και θρησκεύματος και εθνικότητας αστυνομικούς, την στιγμή που ήδη υπολειτουργούν τα αστυνομικά τμήματα, και ενώ χρειάζονται προσωπικό, για λόγους έλλειψης χρημάτων δεν γίνονται προσλήψεις.
Που θα βρεθούν τα χρήματα, να προσλάβουν λαθρομετανάστες αστυνομικούς;

Απ.  «από αυτούς που απεργάζονται την αποδόμηση και διάλυση της Ελλάδας.»
Δείτε κάπου αριστερά σας,  τι έλεγε ο Κίσσιγκερ για την Ελλάδα.



Από Ενοριακό Ιστολόγιο

H πονεμένη ιστορία της Θράκης μας

H συνέντευξη του Νεκτάριου Δαπέργολα, μέλους της Πρωτοβουλίας για την Απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, στον τηλεοπτικό σταθμό RChannel της Κομοτηνής σε σχέση με την κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη.http://www.proxeneio-stop.org




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου